Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » Архів матеріалів

          16 травня в центрі культури Київської Русі «Парк «Київська Русь» в селі Копачів Обухівського району відбувся обласний дитячий фольклорно-етнографічний фестиваль «Весна у «Київській Русі». Цікаво, змістовно, а головне – з користю для здоров’я пройшов цей день для представників учнівських колективів Соснівського НВО «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ», Полого-Вергунівської ЗОШ І-ІІІст., Пристромської ЗОШ І-ІІІст. Цікаво – бо в цей день переплелися історія і сучасність. По «вулиці майстрів», де  проходила сучасна виставка декоративно-ужиткового мистецтва «Славимо край, де родилися ми» велично походжали стародавні лицарі в обладунках, а таємничі княгині проїжджали верхи на конях.

            Гуртківці нашого району також презентували  свої роботи на виставці. Глядачі були  в захваті від декоративно розписаних дощечок, панно  вихованців гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Циблівської ЗОШ І-ІІІст. «Майстерня умілих рук» (керівник Дідичук Ніна Іванівна), біомозаїки та виробів з дерева вихованців гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Полого-Вергунівської ЗОШ І-ІІІст. «Майстерність»  (керівник Солодуха Ярослав Трохимович),  домашніх оберегів вихованців гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Великокаратульської ЗОШ І-ІІІст. «Майстерня умілих рук» (керівник Порало Лідія Василівна), вишивки бісером  вихованців гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Полого-Вергунівської ЗОШ І-ІІІст. «Бісерне диво» (керівник Авраменко Тетяна Василівна).

            В передградді «Янчено поле» всі могли дивитися святковий концерт «Барви рідної землі» за участю дитячих фольклорних колективів області.

            Змістовно провели діти свій час, бо на майстер-класах за участю народних майстрів Київщини та вихованців гуртків декоративно-ужиткового мистецтва навчальних закладів «Вулиця народних ремесел» діти та й дорослі могли багато чому цікавому навчитися: ліпити з глини, виготовляти ляльки-мотанки, декоративному розпису, гончарству, соломо-, лозо- та бісероплетінню, ткацтву бісером, висипанню з ниток, квілінгу, в’язанню гачком, писанкарству та іншому.

           І,  головне - з користю для здоров’я провели цей день діти, бо мали змогу на свіжому повітрі брати участь  у дитячій  ігровій  програмі «Веселкові розваги» та стати учасниками театралізованого дійства «Слов’янські ігри та забави» за участю дитячих фольклорних колективів Київщини та артистів театру «Парк Київська Русь». Але, мабуть, найцінніше, що приніс учасникам фестиваль – це нові грані спілкування з друзями  та велике емоційне піднесення.

Учні Переяслав-Хмельницького району та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості вдячні Кузьменку Олександру Івановичу, депутату Переяслав-Хмельницької районної ради,  за постійну тісну  співпрацю  та та допомогу  в організації  поїздки 

... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: Osa77 | Дата: 22.05.2015 | Коментарі (0)

Дорогі ветерани! Учасники Другої Світової війни! Шановні жителі Переяславщини!

    Сердечно вітаємо вас з днем доблесті і героїзму, ювілеєм великого подвигу патріотів – 70 річницею великої перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!

    8 травня ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто, нехтуючи смерть, зупинив фашистську навалу ціною власного життя. Ми складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу. Ми ніколи не забудемо, що на вашу долю випали і найважчі випробування в післявоєнні роки.

    Знаменний день 9 травня 1945 року особливо відзначений в історії людства. Проходять десятиліття, змінюються покоління, але велика перемога, як символ героїзму, військової слави і доблесті нашого народу, залишається навічно вписаною в героїчний літопис Вітчизни!

    Це свято - суміш печалі й радості. За чотири роки війни Україна заплатила за свою свободу, за право жити на своїй землі більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів і дочок. Це надзвичайно висока плата, щоб жити вільно на своїй незалежній землі. Це сама висока і єдина плата, яку ті люди могли зробити, і вони її зробили.

    У День Перемоги бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, мирного і ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

    Зі святом Перемоги! ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: Osa77 | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (0)

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Сьогодні, 28 квітня, в Переяславі (Київщина) на стадіоні імені Валерія Лобановського відбулися районні військово-патріотичні мистецько-спортивні змагання з назвою “Козацького роду нема переводу”, організовані та проведені Переяслав-Хмельницьким відділом освіти та Будинком дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької РДА. В змаганнях прийняло участь 15 команд ЗОШ І-ІІІ ступенів та вісім команд ЗОШ І-ІІ ступенів, які виборювали звання чемпіонів в окремих групах.

 

 

 

 

На урочистому шикуванні після підняття державного прапору України та прапору Переяслав-Хмельницького району з виконанням усіма Гімну України усіх присутніх привітав голова РДА Григорій Дубина.

Всі команди-рої змагалися в багатоборстві: стройовий вишкіл, естафеті, стрільбі з пневматичної гвинтівки, кидання тенісного м’ячика на влучність, юні берегині команд змагалися з надання першої медичної допомоги, а козачки змагалися з сили – підтягуванні на перекладині та віджимання від підлоги, всі команди взяли участь в теоретичному конкурсі “Козацькими шляхами”.

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Після завершення змагань, поки суддівська бригада на чолі з Іваном Бугаєнкомпідраховувала бали роїв, службовець ДСНС Сергій Чичикало та його помічникЯрослав Пільх пригощали всіх гарячою гречаною кашею та чаєм, які приготували в польовій кухні. Діти зі смаком ласували і канапки з чорним хлібом та салом.

Справжню згуртованість шкільні рої показали у флешмобі “Україна єдина”.

На завершальному шикуванні в.о. голова районної ради Іван Бугаєнко нагородив призерів та переможців змагань призами та грамотами. Чемпіонами серед роїв ЗОШ І-ІІІ ступенів стали козаки та берегині з села Дем’янці (капітан Володимир Губар), серед команд ЗОШ І-ІІ ступенів школярі з села Світанок (капітан Олександр Ткач).

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Спонсорами проведення козацьких змагань стали –Юрій Павлушко, Олександр Кузьменко, Володимир Михайловський, Михайло Римар, Олександр Пироговський, Василь Григоренко, Володимир Гриценко та Юрій Ходаківський.

Детальніше про змагання читайте в свіжому номері газети “Вісник Переяславщини”.

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

Змагалися шкільні козацькі рої

... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Osa77 | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

Дорогі жінки !
Любі наші мами, бабусі, сестри, доньки, кохані!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята весни, ніжності та кохання –        8 Березня.
Жінки є символом усього найкращого в нашому житті – сердечності, доброти, любові, радості і тепла.
Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідні терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких так часто не вистачає чоловікам.
Від усієї душі бажаю Вам здоров’я, здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Щоб кожен день вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт! ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Додав: Osa77 | Дата: 09.03.2015 | Коментарі (0)

Офіс Ради Європи в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України оголошує Всеукраїнський конкурс відео проектів з подолання будь-яких форм насильства щодо дітей «Вільні від насильства!».

Відповідно до Закону України  «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2016 року» та на виконання наказів Міністерством освіти і науки України від 01.02.2010 № 59 «Про вжиття заходів щодо запобігання насильству над дітьми», від 30.12.2010 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної кампанії «Стоп насильству!» на період до 2015 року», офіс Ради Європи в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України оголошує Всеукраїнський конкурс відеопроектів з подолання будь-яких форм насильства щодо дітей «Вільні від насильства!».

Конкурс був ініційований лідерами учнівського самоврядування на Всеукраїнському форумі представників органів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів України "Майбутнє без насилля", який проходив у березні 2014 року.

Пропонуємо ознайомитися з Умовами конкурсу та Заявкою на участь. ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: Osa77 | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0)

Будинок дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької РДА є центром по о ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Osa77 | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

Шановні гості сайту, Ви маєте змогу переглянути відеоролики виступів учасників районного конкурсу на відеохостинзі YouTube за гіперпосиланням. І головне, при перегляді можна "лайкнути" за сильнішого конкурсанта, будьте об'єктивними!!! Журі буде враховувати кількість позитивних "лайків". Якщо адмін сайту пропустив посилання Вашого конкурсанта, телефонуйте в БДЮТ, все поправимо :-)

Соснівське НВО

http://youtu.be/CtOoXAYwDEI

http://youtu.be/iIrfFn9_hhs

http://youtu.be/r1WTyvTAKZM

http://youtu.be/8ldkAV18ZPg

http://youtu.be/feAP4tdQiQM

http://youtu.be/x0Vi-4fVqfw

http://youtu.be/smHLvNCPG1I

 

Виповзьке НВО

https://www.youtube.com/watch?v=Xb0HtComqNA

https://www.youtube.com/watch?v=1vGhPEncDUk

https://www.youtube.com/watch?v=U7nVyKOBS7s

https://www.youtube.com/watch?v=ZS2C2_WB9Ro

 

Вовчківське НВО

http://youtu.be/wOsZrissxsE

http://youtu.be/ccrSCPJrJBQ

Єрківецьке НВО

http://youtu.be/eGBLA1G631M

http://youtu.be/QSufYiJwfGg.

http://youtu.be/JouJ7fJILUs.

 

Гайшинське НВО

https://www.youtube.com/watch?v=qhnDseNdX9c

https://www.youtube.com/watch?v=gMMJ3vb3xnY

 

Великокаратульська ЗОШ

http://youtu.be/r-NeeUQXejk

http://youtu.be/jUP0IQBpdCo

 

Соснівське НВО ... Читати далі »

Переглядів: 639 | Додав: Osa77 | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

Шановні гості сайту. Раді повідомити, що тепер Ви маєте змогу переглянути відеоролики виступів учасників районних конкурсів на відеохостингзі YouTube за гіперпосиланням. І головне, при перегляді можна "лайкнути" за сильнішого конкурсанта, будьте об'єктивними!!! Журі буде враховувати кількість позитивних "лайків". 

Вовчківське НВО ( приношу вибачення десь поcіяв файл!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=0WRJHJY1wuc&feature=youtu.be

Гайшинське НВО

http://youtu.be/5OshDPujhco

http://youtu.be/CVupIhNVt-g.

http://youtu.be/oULJhZV7jh8

 

Жовтнева ЗОШ

http://youtu.be/Cp3_8BtbIIs.

: http://youtu.be/ii-CKaQ-Sy0

http://youtu.be/cw8-CU9-_bg

Лецьківське НВО $CUTE$

http://youtu.be/apJ13MhIrqc

http://youtu.be/LmN1rG0L7lw.

http://youtu.be/ITHckVL74SA

Мазінське НВО

http://youtu.be/FzlQP8zSd6I.

http://youtu.be/ox2PyW_hcR4.

http://youtu.be/hnlC2mhabK8

Пристромська ЗОШ

http://youtu.be/-e7lb3y5EVc

http://youtu.be/wmcZ9yF32yg.

http://youtu.be/YQs7l5w4ioY

Світанківське НВО

http://youtu.be/6S7r-ANQ8PI

http://youtu.be/o85decNMxCg

http://youtu.be/P2TJiPUYP2I.

Соснівське НВО ... Читати далі »

Переглядів: 764 | Додав: Osa77 | Дата: 20.11.2014 | Коментарі (0)

 

Під таким гаслом пройшло змагання команд КВК, що відбулося 12 листопада у районному будинку культури. Своє бачення щодо вибору майбутніх професій представили 2 команди з міста: «Бум» (Перяслав-Хмельницька ЗОШ І-ІІІ ст. №5), «Скотч» ((Перяслав-Хмельницька ЗОШ І-ІІІ ст. №1), а також 2 команди з району: «Тільки свої» (Пристромська ЗОШ І-ІІІ ст.) та збірна команда району «Хай пре». Команди змагалися у чотирьох конкурсах:

Візитка – представлення команди в національно-патріотичному стилі;

Реклама професії «Фермер»;

Музичний конкурс – реклама професії «Швачка»;

Конкурс капітанів, що проходив у форматі: запитання – відповідь.

Всі команди доклали багато зусиль, щоб гідно презентувати свою команду. А перемогла, вже традиційно, команда «Бум» (Перяслав-Хмельницька ЗОШ І-ІІІ ст. №5). ... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: Osa77 | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 »
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz