Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 25 » Збір лідерів шкільного самоврядування
19:34
Збір лідерів шкільного самоврядування

«Найбільша перемога –це перемога над собою,
а найганебніше –
це бути переможеним своїми пристрастями»

Демокріт

Цього разу збір лідерів пройшов у домашній теплій атмосфері з чаєм та печивом. 9 грудня 2016 року у Районному будинку культури відбувся районний збір лідерів. Була розкрита тема «Запобігання поширенню тютюнопаління, наркоманії та вживання алкогольних напоїв серед дітей та учнівської молоді».

Керівник гуртка «Лідер», районний координатор учнівського самоврядування Яковенко Я.В., широко розкрила тему «Тютюнопаління та його наслідки». До дітей було донесено інформацію про шкідливість паління, факти та статистику куріння, пасивне паління та ін.. Було показано презентацію для того, щоб учні не тільки почули, а й побачили, як тютюн руйнує наший організм.

На захід був запрошений гість – старший інспектор ювенальної превенції Переяслав-Хмельницького відділу поліції, старший лейтенант поліції Кіряков Олександр Володимирович. Він чітко і ясно, на яскравих прикладах із власного життя, розповів про наслідки тютюнопаління, наркоманії та вживання алкогольних напоїв. А також добавив про кримінальну відповідальність, на цьому етапі діти насторожились.

Для учнів-лідерів було поставлене завдання розкрити тему «Куріння, вживання алкоголю та наркотичних речовин серед підлітків, які навчаються», з ним вони успішно справились. Підготували презентації, виступи, агітбригади, відеоролики, танці та співи. Активну участь у зборі лідерів прийняли Дівичківська, Великокаратульська, Дем’янецька, Пологовергунівська ЗОШ І-ІІІ ст.; Лецьківське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ», Гайшинське та Вовчківське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ».

Переглядів: 395 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz