Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 495 | Додав: Osa77 | Дата: 11.01.2016 | Коментарі (0)

  24 грудня 2015 р. працівниками Будинку дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації, на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди», було проведено І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України. У рамках конкурсу було організовано роботу 11-ти секцій у 4-х наукових відділеннях (19 робіт), що дало змогу представити значну кількість робіт юних дослідників з різних сфер наукового знання. Одним з найважливіших та найвідповідальніших етапів змагання є захист науково-дослідницьких робіт. Він дає змогу виявити рівень самостійності дослідження та особистий внесок у нього автора, глибину володіння учнем матеріалом і вміння аргументувати власну точку ... Читати далі »

Переглядів: 640 | Додав: Osa77 | Дата: 31.12.2015 | Коментарі (0)

Для українців пісня ніколи не втратить  своєї  актуальності. Коли нам весело – ми співаємо; коли сумно і тяжко на душі, пісня – то найкращі ліки. Про те, що наші діти люблять співати, свідчить, зокрема, популярність різноманітних пісенних конкурсів. Одним із них є районний  конкурс сучасної естрадної української пісні «Калиновий дзвін», організатором якого є Будинок дитячої та юнацької творчості. Історія цього конкурсу в нашому районі  налічує близько 13 років, сотні конкурсантів та чудових пісень. І як би технічний прогрес не змінював сучасну людину, не відображав сьогоденного, прогресивного мислення людей, але головним змістом пісень залишаються почуття, пе ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: Osa77 | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

І знову в Районному будинку культури міста Переяслав-Хмельницький збір лідерів (збір найкращих, найерудованіших, найактивніших учнів нашого району). 11 листопада 2015 року завітала до нас більша частина представників та координаторів шкіл. Прикро, що деякі школи, були відсутні уже вдруге.

Минулого разу було обрано дев’ять комісій. На цей збір ми поставили за мету  більш відповідальну місію – вибори президента районної ради «Лідер».

Домашнім завданням для претендентів у президенти підготувати віршований виступ агітаційного характеру на тему «Сьогодення моїми очима». Своєю підготовкою відзначилась Дем’янецька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Промова претендента вразила всіх учасників, а тому одноголосно презид ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Osa77 | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 462 | Додав: Оса | Дата: 10.12.2015 | Коментарі (0)

golodovka1

27 листопада у районному будинку культури райдержадміністрацією було організовано мітинг-реквієм «Скорботна свічка пам’яті святої». Учасниками заходу стали учні районних шкіл - наше підростаюче покоління, адже нація тільки тоді має майбутнє, коли пам’ятає своє минуле.

На заході були присутні голова РДА Григорій Дубина, його заступник Світлана Шевченко, голова райради Петро Качкалда та представники громадськості району.

Голодомор… Його жертви… Знищення українських синів і дочок – ця тема найболючіша з усіх, яких торкаєшся вдивляючись у ті страшні роки.

За ці голодомори, а було їх в Україні вчинено три, від голоду та на засланні загинуло до 5 млн. дітей. Доля тих, хто вижив була нелегкою. В їхніх тілах на все життя огніздилися недуги, а в душах страх. ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Оса | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

9 листопада в центрі позашкільної роботи “Мрія» смт. Баришівка (Київщина) відбувся обласний півфінал профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє» серед учнівський команд, які стали переможцями відбіркових етапів міських та районних змагань.

В заході взяли участь 9 команд з міст Бориспіль, Переяслав-Хмельницький, Березань, Бориспільського, Баришівського, Яготинського, Згурівського та Переяслав-Хмельницького районів.
Конкурс оцінювало журі, до складу якого увійшли представники Київського обласного центру зайнятості, департаменту освіти і науки КОДА, місцеві роботодавці.
За умовами конкурсу команди-учасниці мали презентувати професії зі сфери сільського господарства та професії актуальні на регіональному ринку праці. До уваги журі та глядачів були представлені професії «бджоляр», «фермер», «тракторист», «агроном». Дотепні жарти, музичне оформлення, яскраві костюми та дитяча безпосередність переконали глядачів по новому подивитись на звичайні професії.
У затятій боротьбі за підсумками конкурсів переможцями стали: команда «Друга зміна» ЗОШ І-ІІІ ст. №2 міста Переяслава-Хмельницького – І місце, команда «76 кілометр» міста Березань – ІІ місце, команда «ВООМ» Переяслав-Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 – ІІІ місце. Грамоти «За кращий творчий підхід» отримала команда «Діаграма» Лецьківського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ». ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Оса | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

18 листопада у районному будинку культури відбувся збір лідерів учнівського самоврядування Переяслав-Хмельницького району.Прибуло приблизно до 100 представників-лідерів із дев’ятнадцяти сіл з різних куточків нашого району. Нажаль, п’ять шкіл були відсутні. Ця подія мала на меті і організаційні, і навчальні, і звичайно ж розважальні моменти.

Спочатку знайомство – «Візитівка» на тему «Лідер у кожному з нас». Лідери з кожного навчального закладу розповідали про свою структуру учнівського самоврядування, завдання та плани на майбутнє. Ігрові завдання, які спрямовані на те, щоб представники різних шкіл району, об’єднавшись в комісії, познайомились та стали дійсно командою. Було обрано дев’ять комісій, які один за одним розкривали власне бачення поняття лідер, придумували собі емблему та девіз. Найцікавіше було те, що членами однієї  комісії були школярі з різних сіл, але вони зуміли стати одним цілим та подружитися.

Атмосфера в залі була дуже тепла та дружня. Не забули організатори і про «День гідності». Діти дивилися уривки з кінофільмів про події сьогодення в Україні та активно обговорювали побачене, висловлювали власні думки щодо ситуації у нашій країні.

Завершенням нашого збору була патріотична акція з елементами флешмобу «Рушник єдності». Учасники отримали завдання на наступний збір і роз’їхалися з гарним настроєм. Зібрання пройшло на високому рівні, відчувалося, що рівень відповідальності наших лідерів надзвичайно високий.

Виконала Яковенко Я.В., керівник гуртка. ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: Оса | Дата: 21.11.2015 | Коментарі (0)

Ось вона, довгоочікувана осіння мить. І хоч небо уже не таке блакитне як влітку, а сонце  не пестить нас своїми ніжними промінцями - проте в районному Будинку культури було затишно, весело, хвилююче і сонячно від дитячих  переживань та посмішок. Адже 12 листопада тут тринадцятий  рік поспіль традиційно проходив  відбірковий тур фестивалю «Таланти твої, Переяславщино!» - конкурс читців-декламаторів «Золота осінь», присвячений Дню української писемності та мови, який проводив Будинок дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької РДА.

 Захід проводився з метою піднесення престижу української мови серед учнівської молоді, популяризації поетичної спадщини нашого народу, виявлення і підтримки юних талантів і обдарувань.

До складу почесного журі увійшли:  Середа К. А.,  головний      спеціаліст відділу освіти

 ( голова журі); Красюк Т.В., директор БДЮТ; Осаулова Л.О. - методист БДЮТ та

Скляренко А.С. – методист Будинку культури.

      Розпочали конкурс врочистими словами юні ведучі - Погребний Олександр та Коломієць Аліна, учні Дем'янецької ЗОШ І-ІІІст.

     Представники 23  загальноосвітніх закладів району та Будинку дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької РДА представили на розгляд журі виконання поезій українських авторів та творів зарубіжних поетів, перекладені на рідну мову. Присутніх в залі зачудовувала краса нашої поезії і лише тривожні та трагічні вірші про війну, яка так раптово увірвалися в  мирне життя українського народу, додавали смутку.

       Нелегким було завдання журі вибрати з поміж  чудових виконавців найкращих. Але конкурс є конкурс і тому  конкурсанти вибороли такі місця:

Молодша вікова група:

І місце – Діана  Бельніцька, учениця Світанківского НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Бузницька Ю.П.)

 

ІІ місце – Басараб Тетяна, учениця Гайшинського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівники Басараб Н.С.,  Левченко І.М.)

 

ІІІ місце – Аврамич Яна, учениця Переяславського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Піскун О.М.)

 

Середня вікова група

І місце – Онищенко Анастасія, учениця Великокаратульської ЗОШ І-ІІІст. (керівник Бицюра Т.І.)

 

ІІ місце – Чайка Вікторія, учениця Малокаратульського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Захарчук Г.Г.)

 

ІІІ місце – Кутова Вікторія, учениця Гайшинського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівники Левченко І.М., Шинкар Т.Г.)

 

Старша вікова група

 

І місце – Сумченко Елліна, учениця Дівичківської ЗОШ І-ІІІст. (керівник Морозовська С.І.)

 

ІІ місце – Кравченко Анна, учениця Мазінського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Білокінь Н.В.)

 

ІІІ місце - Чухно Євгенія, учениця Улянівського НВО «ЗОШ І-ІІІст. (керівник Куртяк Л.М.) ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: Оса | Дата: 12.11.2015 | Коментарі (1)

29 жовтня 2015 року в Будинку дитячої та юнацької творчості  відбувся районний етап обласного конкурсу дитячих малюнків  «Твоє майбутнє – в твоїх руках». Цей конкурс вже став традиційним і проводиться з метою виявлення, розвитку і підтримки обдарованої учнівської молоді, організації ефективної профорієнтації учнівської молоді та розвитку державної системи професійної орієнтації населення.

         Вихованці закладів освіти району взяли активну участь у конкурсі. Кращі роботи – роботи переможців районного етапу надіслано для участі в конкурсі Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості.

Список учасників конкурсу «Твоє майбутнє в твоїх руках»

2015-2016 навчальний рік

Молодша група

№ п/п

ПІБ учасника

Навчальний заклад

Клас,

вік

Назва роботи

керівник

місце

1

Семенчук Ксенія

Ковалинське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

4 клас,

10 років

Модель

Пиріг Ольга Миколаївна

 

2

Кириленко Алла

Ковалинське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

4 клас,

9 років

Еколог

Пиріг Ольга Миколаївна

 

3

Москальова Євгенія

Ковалинське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

4 клас,

 9 років

Бібліотекар

Пиріг Ольга Миколаївна

ІІІ

4

Фесенко Роман

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2007, 3 клас

«Муляром хочу стати – світле житло будувати»

Драчевська Ніна Петрівна

 

5

Голота Сергій

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2007, 3 клас

«Танцювати я умію – танцюристом  стати мрію»

Драчевська Ніна Петрівна

 

6

Макріщева Вікторія

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2007, 3 клас

«Вчителькою хочу бути я, щоб процвітала країна моя»

Драчевська Ніна Петрівна

ІІ

7

Заболотня Софія

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2 клас, 2007

«Краса врятує світ»

Кузьменко Марія Петрівна

ІІ

8

Бейчук Богдан

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2009 рік ,

 1 клас

«Космонавтом мрію стати, але зараз за небом можу тільки спостерігати»

Кузьменко Марія Петрівна

ІІІ

9

Бейчук Мар’яна

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2006 року,

4 клас

«Мрію гарно танцювати – Україну прославляти»

Кузьменко Марія Петрівна

 

10

Шиш Олексій

Хоцьківська ЗОШ І-ІІІст.

6 років, 1 клас, 2009р.

«Пожежник», олівці

 

ІІІ

11

Кундік Ростислав

Хоцьківська ЗОШ І-ІІІст.

9 років

«Депутат», акварель

 

 

12

 

Гайшинське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

 

 

 

 

13

Федусенко Андрій

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ»

2006 р.

4 клас

«Новий будинок будує Андрій. Тепло і затишно буде у нім»

Кузьменко Марія Петрівна

І

Середня група

1

Качан Юрій

Хоцьківська ЗОШ І-ІІІст.

2002р, 13 років

«Лікар», гуаш

 

 

2

Ніколаєва Яна

Великокаратульська ЗОШ І-ІІІст.

12 років

2003

«Намалюй свою мрію»

Еколог

Онищенко Любов Іванівна

ІІ

3

Качан Юрій

Хоцьківська ЗОШ І-ІІІст.

2002р, 13 років

«Програміст», гуаш

 

І

4

Ніколаєва Яна

Великокаратульська ЗОШ І-ІІІст.

12 років ,

2003 рік

«Моя мрія – стати художником, гуаш

Онищенко Любов Іванівна

 

5

Сизоненко Яна

Вовчківське НВО «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ»

8 клас

Еколог

 

 

6

Слюсар Наталія

Вовчківське НВО «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ»

8 клас

Еколог

Зубенко В.І.

 

7

Менжак Артем

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2005 р,

5 клас

«Мрію пожежником стати, щоб людей рятувати»

Самсоненко Галина Миколаївна

ІІ

8

Ярмоленко Юлія

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2005 р,

5 клас

«Геолого буду – газ для України добуду»

Самсоненко Галина Миколаївна

 

9

Голота Тетяна

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2003 рік ,

7 клас

«Я  - майбутній фотограф»

Самсоненко Галина Миколаївна

 

10

Ткаченко Оксана

Мазінське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

6 клас, 11 років

«Моє господарство»

 

 

11

Тягун Дмитро

Мазінське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

7 клас,

12 років

«Фермер – перша людина на селі»

 

 

12

Ткаченко Оксана

Мазінське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

6 клас, 10 років

Мрію стати вчителем іноземної мови, олівці

Кравченко Ольга Іванівна

ІІІ

13

Ярмоленко Олександр

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ»

5 клас, 24.08.2003р

Тренуватимусь завзято - чемпіоном мрію стати», графіка

Самсоненко Галина Миколаївна

 

Старша група

1

Лещенко Юлія

Мазінське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

9 клас, 13 років

«Оператор комп’ютерного набору»

Кравченко Ольга Іванівна

І

2

Кравченко Анна

Мазінське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

14 років,

9 клас

«Лікар лікує тіло, а ветеринар-душу»

 

 

3

Кравченко Анна

Мазінське НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

14 років,

9 клас

«Стюардеса Анна»

Кравченко Ольга Іванівна

ІІ

4

Григор’єва Оксана

Виповзьке НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ»

2001р,

9 клас

Хочу стравами смачними людей годувати, графіка

Самсоненко Галина Миколаївна

ІІІ

... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: Osa77 | Дата: 30.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 23 24 »
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz