Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » Архів матеріалів

  

  

22 жовтня 2014 року в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному центрі зайнятості відбулося нагородження переможців І етапу обласного конкурсу дитячих малюнків  «Твоє майбутнє – в твоїх руках». Цей конкурс вже став традиційним і проводиться з метою виявлення, розвитку і підтримки обдарованої учнівської молоді, організації ефективної профорієнтації учнівської молоді та розвитку державної системи професійної орієнтації населення.

         Вихованці закладів освіти рай ... Читати далі »

Переглядів: 1161 | Додав: Osa77 | Дата: 27.10.2014 | Коментарі (0)

26 вересня, біля Лісового озера (місто Переяслав, Київська область) пройшли традиційні змагання зі спортивного туризму серед команд шкіл міста та району приурочені 71-ї річниці визволення Переяславщини від фашистсько-німецьких окупантів. Міські та районні команди проходили дистанції порізно. Чемпіонами змагань серед школярів з району стали великокаратульці – Вікторія Галенко, Ростислав Сулима, Юрій Остапенко та Сергій Антонов. Серед міських шкіл перемогу втретє поспіль святкували школярі ЗОШ №3 (Олена Йолдич, Оксана Лихота, Ольга Демко, Олег Лазоренко).

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: Osa77 | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

 

 

Інформація

Будинку дитячої та юнацької творчості

Переяслав-Хмельницької РДА

про заходи,  заплановані у рамках благодійної акції

«Діти Київщини – воїнам АТО»

№п/п

Захід

Дата

Відповідальний

1.

Участь у Всеукраїнській благодійній акції

«Лист пораненому»

вересень-жовтень

Науменко Л.П.

2.

Благодійний аукціон-продаж кімнатних рослин

1 вересня 2014р.

Малишко Н.Г., ЗВР Жовтневої ЗОШ

3.

Година спілкування «Патріоти нашого краю»

08.09.2014р.

Керівник гуртків БДЮТ Олійник В.В., класні керівники Ковалинського НВО

4.

Збір продуктів харчування для учасників АТО

05.09.2014р

Керівник гуртків БДЮТ Олійник В.В., класні керівники Ковалинського НВО

5.

Конкурс малюнків «Ми хочемо миру»

11 вересня-

11 жовтня

Науменко Л.П.

6.

Зустріч  з учасником АТО Кузьменком Д. О.

12 вересня 2014р.

Педагоги-організатори, керівники гуртків БДЮТ

7.

Виставка-ярмарок

 дитячих робіт «Ярмарковий

дивограй »

19.09.2014

Мазур Н.І., педагог-організатор Стовпязької ЗОШ І-ІІІст.

8.

Благодійний концерт «Україна – єдина країна»

24.10.2014р.

ЗВР, педагог-організатор Стовпязької ЗОШ І-ІІІст.

 

... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: Osa77 | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

1 вересня

1 вересня

Дорогі учні та студенти Київщини!

Вітаю вас зі святом Першого вересня, Днем знань!

Свято 1-го вересня – це початок нової сторінки у житті учня та студента. До навчального року з хвилюванням готуються усі: від найменших першокласників, які сьогодні вперше переступають поріг школи, до студентів, які опановують майбутню професію.

Також це свято для усіх вчителів, викладачів, працівників освіти. Адже ваше завдання не лише давати дітям знання з того чи іншого предмету, а й формувати їхню національну свідомість та гідність, виховувати патріотів, вчити любити та поважати свої традиції та історію.

Вірю, що вже невдовзі запанують мир та спокій на нашій землі. І перед тими, хто сьогодні переступає поріг школи, інституту, академії, відкриються нові горизонти, перспективні можливості та стабільне майбутнє. Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення та здійснення заповітних мрій.

З повагою голова Київської обласної державної адміністрації

Володимир ШАНДРА ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: Osa77 | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Відбулася серпнева педагогічна конференція

28 серпня в приміщенні ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ ім.Г.Сковороди” відбулася конференція педагогічних працівників Переяслав-Хмельницького району (Київська область), приурочена початку нового навчального року.

У роботі конференції взяли участь начальник служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Андріяш Сергій Петрович,виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Клименко, виконуючий обов’язки голови районної ради – Іван Бугаєнко, заступник голови райдержадміністрації Валентина Губар, депутат Київської обласної ради Віктор Шеремета.

Пленарна частина розпочалася розширеною доповіддю начальника відділу освіти Таміли Дубини, у якій підняті питання розвитку освіти у 2013/14 навчальному році та окреслені завдання на 2014/15 навчальний рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Україні, подальшого підвищення її доступності. Відмічено, що за рейтинговою оцінкою в системі освіти Київщини за минулий рік освіта району посіла 2–гу позицію серед 25 районів області.

Роздуми щодо розвитку освіти в регіоні висловили і почесні гості конференції: завідувач навчально-методичного кабінету фізичної культури та допризовної підготовки Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів – Качуровський Віктор Семенович.

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Насамкінець робочої зустрічі Подяками виконуючого обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та виконуючого обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної ради з грошовими нагородами було відзначено переможців рейтингу функціонування загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів району:

Загальноосвітні навчальні заклади І-ІІІ ступенів:

І місце – Жовтнева ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце – Дем’янецька ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце – В.Каратульська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Навчально-виховні об’єднання «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»:

І місце – Малокаратульське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»

ІІ місце – Гайшинське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»

ІІІ місце – Світанківське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Osa77 | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

На параді циблівчани

На параді циблівчани

4 червня на центральній площі Переяслава районний будинок дитячої та юнацької творчості провів зліт талановитих школярів Переяславщини. Прибули представники 22 шкіл (загалом у районі 26 шкіл). Кожна школа представила роботи, які виготовили учні під час навчання у різноманітних гуртках. Було представлено вишивку, різьбу по дереву, вироби з бісеру, зерна, фотографії та малюнки.

– Наші діти дуже талановиті, – сказала директор будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Швидка, 37 років.

Талановита молодь із Жовтневого

Талановита молодь із Жовтневого

 Ми вирішили показати всім переяславцям робити учнів. Вподовж року з школярами району лише нашим будинком було проведено більш ніж 50 різноманітних конкурсів. І ось, аби іще раз привітати переможців та призерів, організували цей фестиваль “Таланти твої, Переяславщино”.

Тут же, на площі, до початку концерту проводилась безпрограшна “копійчана” лотерея. За будь-яку монетку, яку покупець вкидав у скарбничку, можна було виграти пакетик соку, цукерку, пляшечку води, кекс чи печиво.

Найкращі представники гланишівської школи

Найкращі представники гланишівської школи

Розпочався гала-концерт виступом хореографічного ансамблю “Ластівка” з Цибель. Гучними оплесками глядачі вітали колони школярів, які вийшли на площу. В кожної школи був свій герб та прапор.

На свято до школярів завітали заступник голови РДА Валентина Губар та виконуючий обов’язки голови районної ради Іван Бугаєнко. Вітаючи школярів, Валентина Губар зокрема зазначила:

Ташанці біля власної виставки

Ташанці біля власної виставки

– Районна влада буде робити все для того, щоб ви почувалися найщасливішими, найрозумнішими, найінтелектуальнішими дітьми у світі. Ви впевнено крокуєте у майбутнє і вам жити у заможній, найкращій країні світу – Україні! Зі святом вас, нових злетів, творчого неспокою та надійного шляху

Копійчана лотерея

Копійчана лотерея

в житті!

А потім розпочався великий концерт. Змінюючи один одного, на сцені виступали переможці районних, обласних, всеукраїнських конкурсів. Танцювала “Ластівка” із Цибель та “Денс-лайф” з Великої Каратулі, співали Елліна Сумченко, Наталя Денисенко, Оля Ядченко та багато-багато інших талановитих школярів. І навіть дощ, який почав накрапати, не зміг зупинити дитячого запалу. Школярі під музику, яка лунала зі сцени витанцьовували на площі, зовсім не зважали на нього.

По завершенні концерту Валентина Губар та Іван Бугаєнко вручили всім

Виробі дітей Жовтневої школи

Виробі дітей Жовтневої школи

переможцям та призерам дипломи, подарунки та грамоти.

На завершення свята всі учасники дійства на площі вибудували флешмоб – створили український прапор.

Нагороди вручають Іван Бугаєнко та Валентина Губар

Нагороди вручають Іван Бугаєнко та Валентина Губар

Учасники гала-концерту вдячні меценатам та спонсорам, які підтримали заключне свято фестивалю “Таланти Твої Переяславщино”: Михайлові Чернюку, директору ПП “Євросем”, Сергію Доброскоку, директору ВКФ “Укрпромпостач-95”, Віктору Гриценку, директору

Дощ не став на заваді школярам

Дощ не став на заваді школярам

приватного сільськогосподарського виробничо-переробного підприємства “Діброва”, Олександру Яро щуку, директору ЗАТ

“Переяславський експериментальний комбінат хлібопродуктів” та депутатам районної ради.

... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: Osa77 | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

Цей день завжди збережеться у пам'яті прийдешніх поколінь. 9 Травня - це День Перемоги для кожного з нас, свято, яке назавжди залишиться в наших серцях.

Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою.

Для України 9 Травня має особливе значення, адже нам завжди було близьким прагнення до миру і спокою, свободи й доброту. Велика Перемога об'єднує нас і робить Україну сильнішою.

Ми, колектив Будинку дитячої та юнацької творчості,  щиро вітаємо всіх співвітчизників з Днем Перемоги. Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю. Ми всі повинні цінувати мир і сприймати його як найбільше благо. Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Osa77 | Дата: 08.05.2014 | Коментарі (0)

 
 
 Чи любите ви відкривати нові кордони, здобувати нові враження? Так? Тоді ми запрошуємо вас у подорож в країну Доброти у супроводі феї, янгола-охоронця та Усмішки. Наша подорож проходить за маршрутом квіточки з семи пелюсточками, кожна з яких символізує казкові країни. Виконавши завдання подорожуючі отримують частинку чародійного ключика та насолоджуються виступами наших талантів. А хто успішно подолає всі труднощі, завдання та перешкоди – той отримає подарунок.
  Саме таким був лейтмотив свята «Подорож в країну Доброти», що стало фіналом доброчинної акції «Подаруй дитині іграшку», зініційованої та проведеної районною радою «Лідер» у січні-березні 2014 року. Координатором проекту став Будинок дитячої та юнацької творчості. Всі запрошені, дітки, які потребують особливої уваги, отримали не просто іграшки, книжки,а й частинку тепла дитячих долонь та позитивну енергетику від доброчинної акції.
  Щиро дякуємо нашим юним артистам за вміло підібрані та виконані концертні номери:
 1)Вальс у виконанні учениці 10 класу Служенко Інни та вчителя фізичної культури та трудового навчання Савіка Дмитра Леонідовича (Єрківецьке НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»).
 2) Пісня «Україна – мати» (сл. Т. Ліщинської, муз. Сичова О.) у виконанні Ядченко Ольги (Стовп′язька ЗОШ І-ІІІ ст.)
 3) Пісня «Батько і мати» (сл. і муз. Наталії Май) у виконанні Петрової Анастасії (Стовп′язька ЗОШ І-ІІІ ст.)
 4) «Земле, моя земле» (сл.. і муз. Н.Май)у виконанні Мазай Аліни, Жовтнева ЗОШ І-ІІІ ст..
 5) «Батько і мати» (сл.. В.Крищенка, муз. О.Злотника)у виконанні Жуля Валентина, Жовтнева ЗОШ І-ІІІ ст..
 6) «Дівчина весна» (муз. Ніколо, сл. Юрія Рибчинського) у виконанні Денисенко Наталії, Дівичківська СЗОШ І-ІІІ ст.
 7) «Сонячна» (муз. та слова Леоніда Попернацького ) у виконанні Сумченко Елліни, Дівичківська СЗОШ І-ІІІ ст.
 8) Пісня «А я бажаю вам добра» (Слова – Наталії Май; Музика – Ольга Нахаби), у виконанні Козік Вікторії (Хоцьківська ЗОШ І-ІІІ ст.)
 9) Пісня «Калина» у виконанні Скрипченко Тетяни (Ковалинське НВО)
10) Обробка української народної пісні «Ішов козак потайком» у виконанні інструментального ансамблю «Барви» (Василевич Юлія, Сухомлин Наталія, Потапенко Анастасія, М’ягка Аліна, Бабій Ілона, Петова Наталія) (Соснівське НВО)
 11) Пісня «Сонце нам сяє» ( музика і слова Гайтани) у виконанні Олександра Ткача (Світанківське НВО)
12) Гумореска «Кухлик» (автор Віктор Насипаний) у виконанні Олександра Ткача (Світанківське НВО)  ... Читати далі »
Переглядів: 608 | Додав: Osa77 | Дата: 22.03.2014 | Коментарі (0)

   19 березня 2014 року на базі Улянівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів на тему «Національно-патріотичне виховання як фактор цілісного формування особистості». 27 педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району оглянули виставку дитячих робіт «Скарби рідного краю» та ознайомилися з особливостями організації патріотичного виховання у системі виховної роботи школи, про які розповіла педагог-організатор Одинець Н.М.
  Учні 1-4 класів підготували свято «А над світом українська вишивка цвіте», на якому презентували власноруч вишиті рушники.
  Святкуванню 200-річчя від Дня народження Т.Г. Шевченка була присвячен ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: Osa77 | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)


Переглядів: 526 | Додав: Osa77 | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 »
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz