Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Жовтень » 6 » СВЯТО З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ - «У НАШИХ УСПІХАХ – ТРУД ВЧИТЕЛЯ, У НАШИХ ЗВЕРШЕННЯХ - ЧАСТИНА ЙОГО ДУШІ»
16:35
СВЯТО З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ - «У НАШИХ УСПІХАХ – ТРУД ВЧИТЕЛЯ, У НАШИХ ЗВЕРШЕННЯХ - ЧАСТИНА ЙОГО ДУШІ»

Свято разом з усіма освітянами Переяславщини розділили люди, яким не байдужа доля освітянської галузі району, які докладають до розвитку освіти багато часу, сил та енергії, люди, підтримка, яких надзвичайно важлива для кожного. Це - голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Клименко, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда,  начальник відділу освіти Переяслав – Хмельницької РДА Таміла Дубина, голова ради профспілки працівників освіти і науки Переяслав-Хмельницького району Надія Каменська.  

У своїх святкових виступах керівники району відзначили, що День працівників освіти - це свято людей найвідповідальнішої і найдохіднішої професії. Педагогічне свято є святом мудрості, доброти і людяності, адже під опіку вчителя довіряються діти, які завдяки нелегкій педагогічній праці стають творцями добробуту рідного краю. Крім того Юрій Клименко та Петро Качкалда всім присутнім у залі побажали здоров’я, професійних успіхів на нелегкій педагогічній ниві, злагоди у сім’ях і матеріального достатку.

Напевне, жодна відзнака не зможе повністю винагородити працівників освіти  за їх клопітку, наполегливу, часто нервову роботу, за безсонні ночі над учнівськими зошитами, за прагнення посіяти добро у дитячих серцях. Тим не менше визнання заслуг та досягнутих успіхів – це завжди приємно.

Тож під гучні оплески преміями за заслуги в галузі освіти від Переяслав –Хмельницької РДА  в розмірі 2000 гривень були нагороджені: Валентина Воронюк - вчитель історії та правознавства Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» та Любов Мельник - заступник директора з навчально-виховної роботи Хоцьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Подякою Міністерства освіти і науки України відзначено вчителя історії та правознавства Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Валентину Воронюк, п’ять  педагогів були нагороджені подяками та грамотами  департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.  Десятьом працівникам освіти вручили  подяки та грошові винагороди Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації та Переяслав-Хмельницької районної ради.

50 освітян були нагороджені грамотами відділу освіти.

Цієї осені освітянська родина Переяславщини  поповнилася новими іменами молодих педагогів, які вирішили присвятити своє життя дітям. Четверо молодих спеціалістів традиційно  прийняли клятву молодого вчителя та отримали пам’ятні адреси і подарунки від профспілки працівників освіти і науки Переяслав - Хмельницького району. Не  залишилися без уваги і вчителі, світло від праці яких ще довго мандруватиме всесвітами наших душ, а полум’я  безмежної любові, доброти, мудрості, яким палає їх серце увічнюється у думках і вчинках людей, яких вони навчили. Щирими оплесками привітали ветеранів педагогічної праці, а молоді вчителі  вручили їм подарунки.   Трьом вчителям, які сіяли в душі дітей світле, добре, вічне більше як понад 50 років, вручено подяки департаменту освіти і науки КОДА.

Осінню палітру  святкового настрою працівники освіти отримали від концертної програми, підготовленою БДЮТ за участю Юлії Ющищиної, Ірини Тарасенко і колективу «Реверанс».  

Родзинкою свята було вітання від народних артистів України Назарія та Дмитра Яремчуків.

Атмосфера, яка панувала в залі під час свята дарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Переяслав-Хмельницького району та керівники галузі -  талановиті, творчі, справжні професіонали.

 

Переглядів: 298 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz