Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Грудень » 18 » Проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2019-2020 навчально
21:37
Проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2019-2020 навчально

18 грудня 2019 року ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» радо приймав юних науковців в стінах свого закладу на захисті науково-дослідницьких робіт.

Цього року в захисті приймали участь 50 юних науковців із Переяслав-Хмельницького району, м. Переяслава, Дівичківської та Студениківської громад. До захисту залучено більше 50 викладачів вишу – це рецензенти та члени журі.

Захист робіт передбачав аргументованість вибору теми дослідження та її розкриття, вільне володіння матеріалом, ступінь самостійності автора у виконанні роботи, особистий внесок автора у роботу, чіткість, логічність, послідовність, лаконічність викладення матеріалу, компетентність учасника, вичерпність відповідей, етикет та культуру спілкування, активну кваліфіковану участь у веденні дискусії.

Журі відмітило, що роботи, подані на конкурс, були цікаві, змістовні, в них ставилися актуальні проблеми, розв’язання яких пропонували юні дослідники.

 

Бажаємо переможцям успіхів на ІІ (обласному) етапі!

 

Осаулова Л.О., методист БДЮТ

Переглядів: 280 | Додав: Оса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz