Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Свято працівників освіти!!!
17:45
Свято працівників освіти!!!

Напередодні Дня учителя вшанування працівників закладів освіти Переяславщини відбулося в залі районного будинку культури. Його фойє прикрасили шкільними стінгазетами з вітаннями наставникам від нинішніх школярів. Щирі побажання від випускників різних років прозвучали у відеосюжеті з екрана на сцені.

У четвер, 29 вересня, Україна вшановувала пам’ять жертв трагедії у Бабиному Яру, тож освітяни району в цей день свої урочистості з нагоди професійного свята розпочали хвилиною мовчання.

Найчисельнішу професійну команду району, яку складають саме педагоги, зі святом привітали голова РДА Андрій Пряхін, голова районної ради Петро Качкалда, начальник відділу освіти Таміла Дубина, Великокаратульський сільський голова Олександр Середній, голова районної організації профспілки працівників освіти Надія Каменська. Багато вчителів традиційно до свята отримали нагороди: грамоти обласного департаменту освіти, обласної організації профспілки, подяки та премії голів райдержадміністрації та районної ради. Окремо відзначили колектив Жовтневої школи за впровадження її в роботу як опорного навчального закладу.

Щороку освітянську родину району поповнюють молоді кадри. Їх вітають також за традицією на професійному святі. Нині на сцену зійшли семеро молодих педагогів: четверо дівчат і троє хлопців. Вони працюють практичними психологами у Ташанській та Соснівській школах, вчителями інформатики у Лецьківській та Малокаратульській, німецької мови – у Дівчиківській та Вовчківській, фізкультури – у Гайшинській, музики – у Лецьківській школах. Доки вони складають клятву вірності професії, отримують вітальні адреси та українські рушники в подарунок, у залі досвідчені педагоги перешіптуються, мовляв, щороку “новобранців” меншає, на таку невисоку зарплату молодь не йде працювати.

Зате тих, хто залишився в цій професій, прикипів до дітей серцем і душею, вшановують з почестями. Хоча цього разу, на жаль, чомусь не так багато ветеранів освітянської ниви прибуло на святкування. Та тих, хто прийшов, вітала молодь, вручали подарунки, а ще прекрасний концерт подарували працівники районного відділу культури, гуртківці будинку дитячої творчості та вдячні учні-артисти.

Переглядів: 538 | Додав: Osa77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz