Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 29 » У Переяслав-Хмельницькому районі відбулися заходи до 31-ї річниці Чорнобильської трагедії
15:38
У Переяслав-Хмельницькому районі відбулися заходи до 31-ї річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня 2017 року, біля знаку пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи (село Стовп᾿яги), відбувся районний захід з відзначення 31-х роковин Чорнобильської катастрофи. З метою гідного вшанування пам'яті загиблих героїв-ліквідаторів аварії на ЧАЕС біля пам’ятного знаку зібралося багато людей, серед яких перший заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Бобровнік, заступник голови адміністрації Любов Онопрієнко, учнівська молодь Стовп’язької ЗОШ І-ІІІ ст., громада села та небайдужі жителі району.

Організатори заходу згадали про найбільшу за всю історію світової ядерної енергетики катастрофу, спричинену вибухом і подальшим руйнуванням 4-го енергоблоку Чорнобильської АЕС.
Чорнобильська катастрофа перетворила у холодне словосполучення «Зона відчуження», змінила забарвлення лісу із красивого зеленого у рудий мертвий колір, забрала дихання у нашої землі, зробила її мертвою. Також вона звернулася до учнівської молоді, та закликала їх зробити все можливе, щоб любов до нашої землі, вся шана та повага передавалася з покоління в покоління.

Присутні вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів Чорнобильської трагедії хвилиною мовчання та на знак глибокої поваги до їхнього подвигу поклали квіти до пам’ятного знаку.

Учнівське самоврядування

Переглядів: 384 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz