Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 07
У січні - лютому 2014 року, в навчальних закладах району, було проведено районний етап Київського обласного мистецько-патріотичного конкурсу «Афганська війна очима дітей». Метою Конкурсу є виховання патріотизму та вшанування пам’яті воїнів, загиблих під час війни в Афганістані. Відповідно до Положення, затвердженого наказом Київської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану від 25 листопада 2013 року № 1, до участі у Конкурсі допускалися виконавці віком від 14 до 17 років. Конкурс проводився за такими номінаціями: Літературні твори – поезія, проза, публіцистика; Образотворче мистецтво – живопис, графіка.
Переглядів: 461 | Додав: Osa77 | Дата: 07.02.2014 | Коментарі (0)

 
 
  Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Виховання молодих лідерів – це підготовка людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам нового ХХІ століття. Станом на 1 лютого 2014 року в Переяслав-Хмельницькому районі функціонують 25 шкільних та 1 районний орган самоврядування дітей та учнівської молоді, які діють за різними моделями, максимально адаптованими до особливостей закладу. Зокрема, в районі налічується 25 органів учнівського самоврядування (шкільні республіки, учнівські комітети, ради, парламенти, країни, федерації,тощо). На районному рівні налагоджено систему навчання дітей-лідерів, проходять систематичні засідання комісій та організаційного комітету, проводяться заходи у різних формах роботи по напрямках у рамках програм та проектів районної ради дітей Переяславщини (у листопаді 2013 р. та лютому 2014 р.).
  Так, 6 лютого 2014 року у районному будинку культури відбувся збір лідерів учнівського самоврядування, на якому було проведено захист презентацій організації та функціонування самоврядування по ЗНЗ. Лідери шкільного самоврядування підготували виступи з супроводом фото- чи відеоматеріалів, в яких розкрили наступні питання:
 - Особливості структури органу учнівського самоврядування;
 - Реалізація основних завдань органів учнівського самоврядування у 2013-2014 н.р. (конкретні справи);
 - Проблеми органів учнівського самоврядування та пропозиції щодо їх вирішення. ... Читати далі »
Переглядів: 518 | Додав: Osa77 | Дата: 07.02.2014 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz