Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 18

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів.
Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.

Довідка: Міжнародний день миру проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році. Україна підтримала рішення Генеральної Асамблеї ООН і Указом Президента від 05.02.2002 № 100/2002 проголосила 21 вересня Національним днем Миру.

В цей день, з ініціативи відділу освіти Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації, Будинку дитячої та юнацької творчості, педагогічних працівників та учнів, в навчальних закладів району пройшла акція «Голуб миру» із нагоди Дня Миру.

Розпочалася вона у всіх навчальних закладах із Державного Гімну України,  присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, які віддали своє життя під час Революції Гідності та у ході антитерористичної операції. Школярі згуртувавшись створювали живі фігури «Голуба миру» – одного з найбільш відомих символів цього дня.

Цей День дав унікальну можливість дорослим передати розуміння значення миру молодому поколінню та дітям, щоб навчити їх принципам людяності, свободи, доброти та поваги до різних націй. 

... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Osa77 | Дата: 18.09.2015 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz