Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 22

  1 жовтня 2015 року в районному будинку культури вітали освітян Переяслав-Хмельницького району. Ведучі свята, від імені всіх учнів - випускників, теперішніх та майбутніх, подякували вчителям за доброту і розуміння, за мудрість і терпіння. Адже саме вони своєю невтомною щоденною працею виховують молоде покоління, формують його свідомість та передають дітям безцінний життєвий досвід.

  Голова РДА Григорій Дубина приєднався до привітань. Побажав педагогам міцного здоров’я,  благополуччя та нових освітянських звершень,-  «Нехай ваша мудрість, ваш інтелект та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Вчіть дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості. Багато почесних звань і відзнак у освітян: «Народний учитель», «Заслужений учитель», «Відмінник народної освіти». І все-таки, найвище звання – «Улюблений учитель». Тож бажаю, щоб ви всі були удостоєні цього звання». Григорій Іванович вручив грамоти департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Подяки Переяслав - Хмельницької районної державної адміністрації таПереяслав - Хмельницької районної ради.

  Цього року Переяслав-Хмельницьку районну Премію за заслуги в галузі освіти та звання «Лауреат Переяслав-Хмельницької районної премії за заслуги в галузі освіти» було присуджено Дідичук Ніні Іванівні – керівнику гуртків «Майстерня умілих рук» Будинку дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та  Лях Марії Олександрівні – директору Жовтневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

  Лях Марія Олександрівна та Дідичук Ніна Іванівна привітали молодих спеціалістів і вручили пам’ятні адреси та подарунки.

  

  Також педагогів та працівників галузі освіти вітали в.о. голови районної ради Іван Бугаєнко та директор українського медико-соціального центру ветеранів війни Юрій Гріненко. ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Оса | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz