Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 17

На базі Ташанського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відбулося показове заняття з учнями старших класів за програмою профілактики ВІЛ/СНІДу,  за сприяння Переяслав-Хмельницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Соціальний працівник Марина Ігнатенко та керівник гуртка БДЮТ - Василь Онопрієнко  презентував виховну програму та провели заняття у вигляді турніру між двома командами учнів 10 та 11 класу. Елементи футболу поєднувалися з навчанням. Учні з м’ячем проходили певний етап, намагаючись уникнути перешкод на шляху (на них були вказані фактори ризику-зараження ВІЛ інфекцією).

Після заняття діти відзначали, що вивчать теоретичний матеріал у формі рухливої гри їм  прийшлось вперше. Це їм сподалось. І матеріал запам’ятається краще.

керівник гуртка Онопрієнко В.Г. 

... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Оса | Дата: 17.01.2017 | Коментарі (0)

Вітаємо нашого керівника гуртка національно - патріотичного спрямування, який особистим прикладом довів учнівській молоді. що вік не перешкода!!! 

Восьмого січня в столиці України відбувся національний чемпіонат України з ковзанярського спорту серед ветеранів (спортсменів віком за 30 років). Ці змагання проводилися на Льодовому стадіоні і були приурочені до 40-річчя його відкриття. Серед численних його учасників було і двоє переяславців. Обидва виступили успішно. 69-річний Віталій Ткачук у віковій групі 60-69 років пробіг 500-метрівку за 47,6 сек. і став переможцем, а 57-річний Василь Онопрієнко подолав таку ж дистанцію за 1 хв. 4 сек. і у віковій групі 50-59 років здобув срібну медаль ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Оса | Дата: 17.01.2017 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz