Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 03

 

 

 

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 14.06.2010 року №561 «Про Всеукраїнську експедицію учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна»  та з метою патріотичного і громадянського виховання підростаючого покоління на традиціях і звичаях українського народу Будинком дитячої та юнацької творчості, для участі у конкурсі, було подано до КЗКОР «ЦТДЮК» 6 робіт із 3 навчальних закладів:

«Козацькому роду нема переводу» - науково-практична робота «Традиції козацької їжі в сучасній українській кухні» учениці 8 класу Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ст. Ніколаєнко Яни Станіславівни, керівник науково-практичної роботи: Боліла Юлія Володимирівна, вчитель художньої культури Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ст. ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Оса | Дата: 03.03.2017 | Коментарі (0)

Вітаємо учня 2 класу Стовп’язької  загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів  Вадима Ємця,  який  став дипломантом ІІ ступеня обласного етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». 

Дуже приємно, що учень нашого району та його космічний зореліт зачарував членів журі своєю дотепною фантастичністю. Вітаємо Вадима з перемогою і бажаємо нових звершень та успіхів!!!

... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Оса | Дата: 03.03.2017 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz