Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 20

IMG_7248

16 березня у приміщенні КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» проведено нараду координаторів органів учнівського самоврядування районів та міст області, у якій взяли участь 40 осіб. Учасники наради обговорили низку питань щодо напрямів роботи з органами самоврядування дітей та учнівської молоді, участі дітей-лідерів в обласних проектах та акціях, підготовки обласного збору лідерів органів учнівського самоврядування. Розвиток лідерського руху в Україні – це вимога сьогодення. На Київщині  розвиток учнівського самоврядування є одним з пріоритетних завдань виховної роботи навчальних закладів,  – зазначила Неструк Т.В., директор КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» й ознайомила присутніх з основними тенденціями роботи в зазначеному напрямі у 2017 році.Про програму проведення обласного збору лідерів органів учнівського самоврядування, запланованого на 24 березня 2017 року, доповідала Шевченко Л.М., заступник директора Центру творчості дітей та юнацтва Київщини з навчально-методичної роботи. Діти-лідери області є ініціаторами й активними учасниками багатьох проектів та акцій у своїх навчальних закладах, містах і районах. Радзівілл А.А., заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» презентувала  учасникам наради проекти та ініціативи, які реалізуються на рівні області, й запросила до участі  в обласному параді вишиванок, патріотичному  проекті  «Рушник єдності», заходах з відзначення 85-річчя Київської області. Учасники наради взяли участь в обговоренні вищезазначених питань і надавали пропозиції щодо подальших заходів у рамках обласних зборів лідерів органів учнівського самоврядування. ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Оса | Дата: 20.03.2017 | Коментарі (0)

 

 

Громадською Спілкою «Вища координаційна Рада з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції», Державною службою України з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції, Товариством «Знання» України та Університетом сучасних знань, у співпраці з Міністерством оборони України, Міністерством соціальної політики України, Міністерством освіти і науки України, Державним комітетом телебачення і радіомовлення України спільно з Українським державним центром позашкільної освіти було проведено Всеукраїнський конкурс освітньо-патріотичної творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу!».

Конкурс є частиною соціально значущого проекту «Листи на фронт», спрямованого на виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави.

Метою конкурсу є надання моральної підтримки воїнам АТО, розвиток почуття гордості за належність до українського народу, виховання любові до рідного краю, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за своє майбутнє, підтримка талановитих дітей.

Компетентне журі відзначило учнів Переяслав-Хмельницького району дипломами:

І ступеня

Мамітько Альону, ученицю Дем’янецької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів

Пидорича Ярослава, учня Дем’янецької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів

ІІ ступеня

Корпач Анну, ученицю Дем’янецької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів

ІІІ ступеня

Дьологу Дениса, учня Дем’янецької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів

Вітаємо переможців!!! ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: Оса | Дата: 20.03.2017 | Коментарі (0)

Шановні колеги, підведено підсумки обласного етапу Х Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямоаності “Вода – джерело життя”. На підтаві висновків журі визначено переможців – учнів, вихованців навчальних закладів, а саме:

Оповідання з діалогом «Розмова з краплею води»

ІІ місце

Малишко Євгенія, учениця Стовп’язької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Переяслав-Хмельницького району, робота «Розмова з краплинкою води», керівник Крепель Віра Миколаївна;

Символ води в скульптурі (H2O)

Мультимедійна презентація «Природні водойми моєї місцевості та їх важливість для місцевої громади»

І місце

Арбузова Аліса, учениця Великокаратульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Переяслав-Хмельницького району, робота «Броварка – мала річка», керівник Овсієнко Н.М.;

ІІ місце

Абузова Аліса, вихованка Переяслав-Хмельницького районного будинку дитячої та юнацької творчості, робота «Броварка – мала річка», керівник Овсієнко Н.М.; ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: Оса | Дата: 20.03.2017 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz