Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 15

 

14 лютого 2018 року у Лецьківську школу завітав святий Валентин. День святого Валентина – це давнє свято зі своїми традиціями. Одне з головних правил – робити   «валентинки», котрі обов’язково повинні мати форму серця. Учні нашої школи повідали таку легенду:  коли Бог створив світ, він узяв горіх, розколов його на дві половинки і кинув між людей. Відтоді кожен шукає свою половинку. Коли знаходить, щасливий у парі весь свій вік. Коли ж трапляється половина не свого горіха, тоді не мріяти про щастя. Учні прикрасили школу до дня закоханих різнокольоровими «валентинками». Цікавою ідеєю було створення фотозони, де учні могли зробити фото. У школі уже традиційно стояла скринька для «валентинок», в яку учні вкидали свої листівки. Всі адресати отримали свої «валентинки» з побажаннями . Учні старших класів готуються до розважального вечора, який буде наповнений піснями, іграми, конкурсами та розвагами..

Учнівське самоврядування ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Оса | Дата: 15.02.2018 | Коментарі (0)

З 01 по 09 лютого 2018 року в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся І (районний) етап обласного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», в якому взяли участь учні 9 навчальних закладів району та Дівичківської громади у вікових категоріях 8-12 років та 13-15 років.

Оцінювання конкурсних робіт проводилось в наступних номінаціях:

література, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво.

Діти представили свої вироби з різних штучних , природних матеріалів та малюнки. Всі роботи дивують майстерністю, задумом, технікою виконання, фантазією, використаними матеріалами. Кожна робота відрізнялася своєю оригінальністю, якісним рівнем виконання та розкривала багатогранний світ фантазій кожної дитини.

Роботи:

Охремчук Аліси, учениці 9 класу Полого-Вергунівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», в номінації література «У пошуках нової планети»;

Макарчук Оксани, учениці 6 класу Ташанського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», в номінації декоративно-прикладне мистецтво «Зліт інопланетян»;

Надіда Юрія, учня 9 класу Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ст., в номінації декоративно-прикладне мистецтво «Зореліт» приймають участь в ІІ етапі обласного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

 

Бажаємо успіхів!

Осаулова Л.О., методист БДЮТ ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: Оса | Дата: 15.02.2018 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz