Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Травень » 08

Вже 16 років поспіль проводиться Будинком дитячої та юнацької творчості конкурс хореографічних колективів «Танцювальний вернісаж», започаткований ще у 2002 році.

З усіх куточків Переяславщини  з’їхалися юні учасники. Різнобарв’я вишуканих костюмів, чудові мелодії, усміхнені обличчя юних танцюристів – все радувало, промовисто свідчило про копітку щоденну роботу, а також те, що хореографія – це улюблене заняття дітей та їхніх керівників.

Юлія Ковалівська, керівник гуртків БДЮТ урочисто відкрила захід, який відбувався в Районному будинку культури.

На цей раз різний, навіть вишуканий, витончений та вибагливий смак глядачів та журі був задоволений!

Танцювальні колективи представили народну, класичну, сучасну хореографії, а також не обійшлося і без бальних танців.

Хореографічні композиції в номінації «Народні танці», представлені трьома віковими категоріями, відтворювали традиції різних народів, зачаровували  неповторною красою злагоджених рухів, чіткістю малюнка. «Український гопак» у виконанні вихованців гуртка «Барвінок» Переяславського навчально-виховного об’єднання (керівник Козачок О.І.), «Гуцулка» (танцювальний колектив «Ластівка» Циблівської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Данько Н.В.) та «Фламенко» (вихованці гуртка БДЮТ «Реверанс», керівник Девко В.В.) не залишили байдужих в залі. Вони не лише зачарували глядачів, а й були оцінені журі за високий рівень техніки виконання, виразність, емоційність та автентичну відповідність хореографічної лексики костюму та сценографії найвищими балами.

Вимогливе журі у складі досвідченого хореографа Ковшун Тетяни Іванівни, завідуючої організаційно-масовим відділом Будинку художньої творчості «Джерело» міста Переяслава-Хмельницького, керівника акробатично-хореографічної студії «Фантазія» та  начальника відділу соціальної роботи Переяслав-Хмельницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Пурденко Ірини Георгіївни та провідного фахівця центру Кліменка Олександра Миколайовича в класичних танцях найвищі бали поставили танцювальному колективу «Ластівка»,  про який ми вже згадували.

В сучасній хореографії найкращими були танцювальний колектив Дівичківського навчально-виховного об’єднання (керівник Самойленко І.В.), знову ж таки, колектив «Барвінок» Переяславського навчально-виховного об’єднання, танцювальне тріо Стовп’язького навчально-виховного об’єднання (керівник Петрова Надія Анатоліївна) та, знову ж таки, «Реверанс» БДЮТ. ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: Оса | Дата: 08.05.2018 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz