Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Травень » 30

29 травня 2018 року у рамках традиційного щорічного районного свята обдарованих дітей «Яскрава палітра Переяславщини» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців – учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами обласних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів, змагань, турнірів обласного та Всеукраїнського рівнів. Свято відбулося на базі філії – Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Джерело надії».

           Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашому краї виростає талановита молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.

За результатами виступів учнів на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 11 учнів вибороли перемоги в 8 олімпіадах і стали переможцями: І місце здобула 1 учениця Великокаратульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, ІІ місця здобули 4 учні, ІІІ місця – 6 учнів. Учень Дем’янецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шинкар Дмитро здобув перемогу (ІІІ місце) і на ІІ Всеукраїнській олімпіаді з графічної підготовки імені Віктора Сидоренка, а Петренко Ярослав також здобув перемогу (ІІ місце) у професійному бізнес-турнірі учнівської молоді Київщини. Таким чином у цих талановитих хлопців з Дем’янецької школ по дві перемоги.

Цьогоріч порадували своїми перемогами учні, які брали участь у Всеукраїнських та обласних етапах інтелектуальних і творчих конкурсів. Переможцями стали 26вихованцівта танцювальний колектив «Реверанс».

21 педагогічний працівник протягом навчального року плекали юні обдарування і були відзначені Подяками голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та голови Переяслав-Хмельницької районної ради та грошовою винагородою.

На святі обдарованих дітей були присутні голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Юрій Клименко, керівник апарату Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Валерій Перчук, начальник відділу освіти Таміла Дубина.

Нагородження учнів-переможців обласних етапів олімпіад і конкурсів та педагогічних працівників було проведено за сприяння районної державної адміністрації та районної ради.

Протягом свята учасників вітали вихованці закладів загальної середньої освіти району. Неперевершеними були танцювальні номери колективу «Денс Лайф», подаровані вихованцями Олександра Яночка та танцювального колективу «Реверанс» під керівництвом Влади Девко. ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Оса | Дата: 30.05.2018 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz