Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Травень » 17

Участь учнів в науково-дослідницькій роботі Малої Академії наук посідає чільне місце серед ефективних форм науково-дослідницької діяльності, що сприяє розвитку творчого потенціалу учнів, спрямовує зусилля на розвиток дослідницьких здібностей талановитих школярів, залучає їх до активної дослідницької роботи.

З 15 по 16 травня 2019 року в національному технічному університеті «КПІ ім.Ігоря Сікорського» відбулося засідання молодіжної секції ювілейної ХХ міжнародної науково-практичної конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у ХХІ столітті», яке було присвячене обговоренню проблем та перспектив розвитку використання відновлюваних джерел енергії.

Учасниками конференції були представники України, Латвії та Польщі. Команда Київської області складалась з 15 учнів, серед яких були чотири учні Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ступенів Переяслав-Хмельницького району: Надід Юрій, Порало Ростислав, Смаглюк Владислав та Яричук Анжела з 10 класу. Керівником  команди з Переяславщини був керівник гуртка БДЮТ «Людина і довкілля» Федоренко Ю.А. Доповіді та презентації юних науковців  були присвячені питанням розвитку енергозберігаючих технологій використання відновлюваних джерел енергії в Україні, що набули особливого значення після її приєднання до Європейського Енергетичного Співтовариства. ... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: Оса | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz