Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Червень » 05

Виховання дітей та молоді, які сповідують принципи здорового способу життя, любові до держави, її символів та традицій, є важливою умовою для успішного розвитку країни.

Цьогоріч І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура -2019:  Переяславщина звитяжна» приймає  село Пологи-Вергуни.

Відкриття змагань відбулося на території Полого-Вергунівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ».

Вітаючи учасників гри, головний суддя змагань Бугаєнко І.І. побажав їм успіхів, наснаги, нових вражень, перемоги та наголосив, що "Джура" є дуже популярною серед молодого покоління. От і у ці дні 120 юних захисників України змагатимуться за звання найкращої командиПереяславщини. Минуть роки і вони стануть  гідними синами України з високим рівнем самосвідомості та активною громадянською позицією.

Змагальна частина гри розпочалася з конкурсу строю та пісні «Впоряд» та  з силової підготовки. На спортивному майданчику  Полого-Вергунівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»  рої демонстрували навички з стройового вишколу, вміння діяти злагоджено, виконувати команди як в поодиночному порядку, так і в складі підрозділів. Змагання з силової підготовки складалися з виконання двох вправ: підтягування на перекладині й згинання та розгинання рук в упорі на брусах.

Мистецький конкурс-ватра «Слава героям!» продемонстрував готовність у будь-яку мить стати на захист свободи та незалежності України, істинний патріотизм усіх учасників районного етапу гри.

Змагання триватимуть три дні. Джури змагатимуться  у стрільбі, долатимуть смугу перешкод, змагатимуться в перетягуванні линви, відповідатимуть  на тестові питання зі знання історії України, козацтва та Збройних Сил України, а також, звичайно,  дивуватимуть  своїми талантами.

Бажаємо всім успіхів!

                        Тетяна Красюк, директор БДЮТ ... Читати далі »

Переглядів: 233 | Додав: Оса | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz