Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Січень » 8 » «Чарівна палітра» - 2018-2019
13:38
«Чарівна палітра» - 2018-2019

З 03 по 14 грудня в Будинку дитячої та юнацької творчості проходила щорічна виставка-конкурс дитячого малюнка «Чарівна палітра», в якій взяли участь 11 вихованців з 6 закладів загальної середньої освіти району та вихованці БДЮТ. Особливо приємно відмітити юних художників з Виповзького та Світанківського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ», які здобули не одну перемогу. Тож, за рішенням журі переможцями конкурсу в номінації «Живопис» стали у молодшій віковій групі Макарчук Максим, учень Світанківського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ».

В середній віковій групі перемогу здобули Омельченко Юлія, учениця Виповзького НВО. Друге місце посів Бреус Артем, учень Світанківського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ», а третє місце у Ходана Богдана, учня знову ж таки Виповзького НВО.

В старшій віковій групі І місце завоювала Бондар Вікторія, учениця Світанківського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ», ІІ місце розділили Федотова Яна, вихованка гуртка БДЮТ «Вивчаємо англійську», що працює на базі Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» та Воробей Дар’я, учениця Пристромської ЗОШ І-ІІІст. Третє місце у Святченко Крістіни, учениці Виповзького НВО.

  • номінації «Компютерна графіка» перше місце отримав Шаповал Олександр, учень Ташанського НВО, який неодноразово перемагав в цьому конкурсі раніше.

Тож радіємо черговим перемогам і вітаємо переможців!!!

Переглядів: 347 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz