Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 30 » До Дня Незалежності України.
14:44
До Дня Незалежності України.

23 серпня на центральній площі міста пройшли урочистості, присвячені Дню Прапора та Дню Незалежності України. Вперше за 25 років святкування незалежності держави місто та район об’єднались у проведенні свята.

По периметру площі розташувалися святково прикрашені намети сільських рад. О 13 годині під звуки фанфар на площу заносять десятиметрове полотнище Державного прапора України. Право підняти прапор було надано чемпіонці України, призерці міжнародних змагань зі штовхання ядра Тетяні Кравченко та майстру спорту із легкої атлетики, вчителю фізкультури ЗОШ №5 Дмитру Бондарєву.

З головної сцени Переяслава громаду привітали міський голова Тарас Костін, голова райдержадміністрації Андрій Пряхін та голова районної ради Петро Качкалда.

На святі поіменно згадали переяславців-воїнів АТО, які віддали своє життя, захищаючи суверенітет України. На вшанування пам’яті про них, пам’яті про воїнів, які не повернулись із фронтів Другої світової та афганської війн, а також тих, хто загинув під час Революції гідності, від імені жителів міста та району поклали квіти до могил та пам’ятних знаків.

Привітали мирян із святом представники духовенства Української православної церкви Київського та Московських патріархатів.

Найменші переяславці, вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, утворили флешмоб «Карта України». Близько години тривало проходження колон площею громад міста та району. А потім в урочистій обстановці вручили паспорти молодим громадянам України та відзнаки переяславцям, які своєю працею зробили особливого багато для процвітання рідного краю.

На вулиці майстрів керівники гуртків Будинку творчості зібрали не тільки діток, а й дорослих на майстер-класи з малювання кавовою гущею, плетіння бісером, виготовлення ляльки-мотанки, квілінгу. Відвідувачів свята зацікавили доробки вихованців та керівників гуртків Будинку творчості.

Переглядів: 490 | Додав: Osa77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz