Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 9 » Літня зустріч лідерів учнівського самоврядування
10:02
Літня зустріч лідерів учнівського самоврядування

Дякуючи приємному та затишному містечку Володарка – Комунальному закладу «Володарська загальноосвітня санаторна школа-інтернат I-III ступенів», зібралися наші лідери і у літню пору року. З 25-27 серпня діти з нашого району: Зима Владислав та Погребний Владислав, мали чудову можливість не тільки навчатись, а й відпочивати, ділитись досвідом з своїми однодумцями, перейняти щось корисне для себе у старшого покоління.

На цій зустрічі було багато відомих та важливих людей. Тамара Василівна Нестерук провела інтерактивну лекцію «Нормативно-правове поле діяльності органів самоврядування дітей та учнівської молоді», яку перетворила на діалог з лідерами. Разом з  головою ОРДК Мамотенко Юрієм, вони пообіцяли, що протягом двох років працюватимуть над проектом обміну дітей лідерів з інших країн Європи. З початку навчального року голова ОРДК бере участь в програмі обміну майбутніх лідерів «FLEX». Бачинська Євгенія Миколаївна, проректор із науково-методичної роботи КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти», вела дискусію про обговорення питання особливостей нових реформ освіти України, значення освіти для формування особистості лідера.

Свої знання та вміння діти показали підчас тренінгових занять, засідання обласної ради дітей Київщини, внесення змін до статуту, призначення виконуючого обов’язки голови ОРДК. На флешмобах «Рушник єдності», «Прапор миру» та інтелектуального шоу «Україна – європейська держава» діти-лідери показали вміння бути командою, одним цілим, прислухатися один до одного. Підчас євро-вечірки «Володарка запалює вогні» учні отримали нечисленну кількість позитивних емоцій, як сказав один із моїх лідерів: «Я й не міг подумати, що тут буде так круто!».

Підводячи підсумки, хотілося б сказати, що такі збори допомагають дітям відчувати себе особистістю, працювати над собою та у групах, проявляти ініціативу до різних проектів та акцій.

Виконала Я. В. Яковенко,

керівник гуртка

Переглядів: 459 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz