Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 3 » Нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів
20:22
Нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

22 серпня 2017 року відбулося засідання методичної студії «Пріоритетні напрямки виховання учнівської молоді у 2017/2018 навчальному році» для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів. Учасники методичного заходу обговорювали лист Міністерства освіти і науки «Про деякі питання щодо організації виховної роботи у навчальних закладах у 2017/2018 навчальному році», стан реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей, методичні рекомендації щодо проведення Дня Знань та Першого уроку. Звернули увагу і на нормативно-правове та програмно-методичне забезпечення організації виховної роботи.
     Не залишилися поза увагою й робочі питання: кадрове забезпечення організаторів виховної роботи, залучення дітей та учнівської молоді до позашкільної освіти, оновлення банку даних дітей соціально незахищеної категорії, курси підвищення кваліфікації.
     На засіданні була присутня волонтер Корпусу Миру Ніколь Браддік, яка ознайомила присутніх із своєю волонтерською діяльністю та планами на майбутнє.

Переглядів: 366 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz