Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 4 » Обдарованих школярів Переяславщини відзначили грошовими преміями
11:46
Обдарованих школярів Переяславщини відзначили грошовими преміями
Обдаровані учні Переяславщини

Обдаровані учні Переяславщини

31 травня в залі Переяслав-Хмельницького районного будинку культури (Київська область) урочисто вітали медалістів-випускників та школярів району, які стали переможцями обласних етапів всеукраїнських учнівських олімпіад, інтелектуальних і творчих конкурсів, спортивних змагань. Цьогоріч традиційне свято обдарованих дітей мало назву “Зірки надії”. 

До організації свята долучився його постійний меценат, власник фермерського господарства “Геркулес” – Віктор Шеремета. Завдяки його підтримці усі обдаровані учні та їхні наставники отримали грошові винагороди.

Голова райдержадміністрації Андрій Пряхін, очільник райради Петро Качкалда та  Віктор Шеремета привітали насамперед медалістів. З найвищою відзнакою закінчили школу Тетяна Галенко (Великокаратульська ЗОШ), Альона Дідичук (Циблівська ЗОШ) та Наталія Шинкар (Гланишівське НВО). Срібні медалі в Аліни Бовкун (Дівичківська ЗОШ) та Юлії Черненко(Пристрімська ЗОШ). Медалісти отримали почесні грамоти й грошові премії, відповідно по 500 і 400 гривень.

Почесними грамотами і преміями відзначили 14 школярів, які здобули 16 нагород у обласному етапі всеукраїнських учнівських олімпіад та по одному учню-дипломанту першої Всеукраїнської олімпіади з графічної підготовки імені Віктора Сидоренка та ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких  робіт учнів-членів МАН. Дипломанти ІІІ ступеня отримали премії в розмірі 200 гривень, ІІ ступеня – по 250 гривень, а І ступеня – по 300 гривень.

Аделіна Герасимова зайняла 1 місце на обласному етапі олімпіади з німецької мови

Аделіна Герасимова зайняла 1 місце на обласному етапі олімпіади з німецької мови

По дві  нагороди  мають учениця Великокаратульської ЗОШТетяна Галенко (2 місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких  робіт учнів-членів МАН, секція “Фольклористика” та 3 місце в обласному етапі олімпіади з правознавства), 10-класник Хоцьківської ЗОШ Іван Козій(2 місце в обласному етапі олімпіади з трудового навчання та 3 місце – з інформатики), 9-класниця Світанківського НВО Ольга Максимчук (2 місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури і 3 місце – з російської мови та літератури). Лише одна учениця з району – випускниця Аделіна Герасимова із Хоцьківської школи – зайняла  1 місце на обласному етапі олімпіади з німецької мови.

У цьому році відділом освіти  започатковані чотири особливі відзнаки в номінаціях “Інтелект року”, “Відкриття року”, “Кращий вчитель року” та “Школа року”. За інтелектуальні здобутки відзначили Тетяну Галенко, яка за роки навчання здобула 5 нагород у обласних етапах олімпіад. Відкриттям року став учень 9 класу Дем’янецької школи Владислав Погребний, який здобув 3 місце у першій Всеукраїнській олімпіаді з графічної підготовки імені В. Сидоренка. Кращим педагогом у цьому році назвали вчителя інформатики Хоцьківської школи Валерія Івлєва, який підготував 4 переможців обласного етапу олімпіади. А школою року визнали Хоцьківську ЗОШ, яку очолює Оксана Бузницька. Вихованці цього закладу вибороли 8 нагород.

Особливі відзнаки від Таміли Дубини одержали Оксана Бузницька, Тетяна Галенко, Владислав Погребний та Валерій Івлєв

Особливі відзнаки від Таміли Дубини одержали Оксана Бузницька, Тетяна Галенко, Владислав Погребний та Валерій Івлєв

Привітали і талановитих вихованців позашкільних закладів Переяславщини, які малюють, фотографують, ведуть екологічно-дослідницьку роботу, виготовляють красиві вироби і достойно представляють район у області. Дев’ятьох переможців обласних етапів інтелектуальних і творчих конкурсів нагородили преміями: дипломанти ІІІ ст. – по 150 грн., ІІ ступеню – по 200 грн., за 1 місце – по 250 грн. Грошові відзнаки,  відповідно по 100, 150, 200 гривень, одержали 11 учнів, які показали високі результати в спортивних змаганнях обласного рівня. А волейбольній команді дитячої юнацько-спортивної школи, в якій грають учні Жовтневої і Великокаратульської шкіл,    вручили додатковий приз – два м’ячі.

Подяками і грошовими преміями у розмірі 200 гривень відзначили і наставників обдарованих учнів, загалом 22 вчителя і 8 тренерів. Особливої шани заслуговують педагоги, які підготували двох і більше переможців. Це вчитель інформатики Валерій Івлєв і вчитель німецької мови Ольга Нога із Хоцьківської школи, вчитель інформаційних технологій Людмила Батрак із Дем’янецької ЗОШ та вчитель української мови та літератури і російської мовиКатерина Гавриленко зі Світанківського НВО.

Переглядів: 548 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz