Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 7 » Обласний поетичний конкурс «Зерна доброти»
22:27
Обласний поетичний конкурс «Зерна доброти»

У м. Києві 23 квітня 2016 року на базі Університету сучасних знань Товариства «Знання» України відбулось літературно-мистецьке свято за підсумками щорічного обласного поетичного конкурсу «Зерна доброти». Обласний конкурс для учнів 1-11 класів від 2011 року на Київщині проводить Київський обласний комунальний позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської молоді», з метою формування творчої особистості, виховання в учнівської молоді інтересу до художнього слова, духовних надбань української та загальнолюдської культури. З 01 грудня 2015 року по 15 січня 2016 року було проведено І (шкільний) етап, з 18 січня по 19 лютого 2016 року – ІІ (районний, міський) етап, з 01 по 30 березня  2016 року – ІІІ (обласний) етап поетичного конкурсу «Зерна доброти».

Літературно-мистецьке свято розпочалось із урочистого виконання Державного Гімну України. Переможці, призери конкурсу та вчителі, які підготували учнів   відзначені дипломами департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації (Рогова Віра Борисівна, директор департаменту освіти і науки). У святі взяли участь учителі, письменники, журналісти, громадські діячі та вихованці Малої академії наук учнівської молоді.

Петровська Тетяна Василівна, директор Малої академії наук учнівської молоді Київської області, кандидат педагогічних наук розповіла про значення літературної творчості у житті початкуючих літераторів та звернула особливу увагу на написання науково-дослідницьких робіт учнівської молоді у відділенні «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство».

Члени журі відзначили 54 учні та їхніх вчителів, серед них ІІІ місце здобула Пономаренко Аліна Василівна, учениця 3 класу Переяславського НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ», з роботою «З Україною в серці», керівник Шаповал Лариса Вікторівна, вчитель початкових класів.

Переглядів: 494 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz