Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 13 » Педрада
20:34
Педрада

У Будинку дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації  13 вересня педагоги зібралися на раду "Особливості організації навчально-виховного процесу в сучасному позашкільному закладі».

Щоб педагогічна рада була дієвою, «зачепила за живе» кожного члена педагогічного колективу дібрали найважливіші, найцікавіші для обговорення питання.Дискусія була предметною.

Аналізуючи досягнення минулого року привітали керівників гуртків, вихованці яких стали переможцями обласних конкурсів, а саме: Федоренка Юрія Андрійовича, вихованець якого, Петренко Михайло, виборов І місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницький робітдля учнів 6-8 класів;Порало Лідію Василівну,   вихованки якої  Сахно Дарина  та Криворучко Юлія  здобули треті місця на обласних етапах Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості«Об’єднаймося ж, брати мої!» та Всеукраїнської виставки-конкурсудекоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край»та Онищенка Сергія Миколайовича, команда вихованців якого здобула ІІІ місце на обласних змаганнях з техніки пішохідного туризму.

У теплому дружньому колі колектив привітав своїх колег, а їх було аж 13, які успішно атестувались в минулому навчальному році.

Ефективно проведений методичний захід дав змогу кожному відчути свою особисту значимість у загальній раді, упевненість у своїх силах, спонукав до творчої роботи думки, прийняття конкретних рішень.

 

 

Переглядів: 359 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz