Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 29 » Освітяни Переяславщини відзначили своє професійне свято
19:08
Освітяни Переяславщини відзначили своє професійне свято

28 вересня 2017 року в районному Будинку культури відбулося свято для освітян Переяславщини, приурочене Дню працівників освіти. Найтеплішими словами педагогів та всіх, хто причетний до освіти, вітали очільники району. А  найприємнішим моментом, звичайно,  було нагородження найкращих. Цьогоріч  головну премію району «За заслуги в галузі освіти», яку започаткували ще 2008 року, було вручено начальнику відділу освіти – Тамілі Анатоліївні Дубині.    Загалом  спільними подяками Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та районної ради, грамотами департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації та Міністерськими відзнаками  було нагороджено 15 освітян району.

Приємно, що  саме Будинок дитячої та юнацької творчості був одним з організаторів свята, яке вдалося провести тільки завдяки підтримці відділу культури РДА та районної профспілки працівників освіти.

 Концертні номери, які представили працівники Будинку культури, Будинку дитячої та юнацької творчості, учениці  Переяславського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІст. – дошкільний навчальний заклад»,  вихованці танцювального  гуртка БДЮТ «Реверанс», що працює на базі Великокаратульської ЗОШ І-ІІІст.,  танцювального колективу «Фаворит» РБК,  та  вистава народного драматичного театру «Світоч»  під назвою «Хто сміється – тому не минеться»  забезпечили  піднесену та святкову атмосферу в залі.

Переглядів: 315 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz