Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Півфінал профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє»
17:31
Півфінал профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє»

Професія – це не мода.

Інтереси, схильності, здібності

Під таким гаслом прохолодного осіннього дня (24 жовтня 2018 р.) учасники відбіркового етапу обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє» дарували гарний настрій лідерам органів учнівського самоврядування навчальних закладів району. До зали районного будинку культури  прибули команди «IQ 89» Гайшинського НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» та  «Смайл» (Стовп’язьке НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»).

Програмою було передбачено три конкурси на тему «Вибір професії». Кожний конкурс мав бути патріотичним. Учні дотримувалися регламенту і показали гарну підготовку. Всі команди відзначились високим художнім та тематичним рівнем програми, оригінальністю, майстерністю виконання.

Цікавим і пізнавальним був конкурс «Реклама професій», де школярі на власний вибір показували плюси і мінуси професії, яка є актуальною на ринку праці у сільському господарстві. Вибір у кожного різний: бариста, охоронець, фармацевт, хедхантер. Важливість і перспективність професії, яку обрала команда, була виражена повністю.

Виступи команд виділялись емоційністю, оригінальністю та індивідуальністю, вражали артистичністю, дотепністю та гумором практично у всіх конкурсних випробуваннях,  проте     а тому її запросили представляти наш район на обласному рівні.

Одна із членів журі, директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації, Смаль Елла Анатоліївна, висловила свої щирі побажання та дала поради на майбутнє командам та капітанам. Голова журі, заступник директора міськрайонного центру зайнятості Томченко Любов Олексіївна та головний спеціаліст відділу освіти Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Безрук Катерина Андріївна нагородили учасників грамотами та сертифікатом на отримання цінного подарунку.

А в обласному півфіналі профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє» братимуть участь обидві команди.

Дииректор БДЮТ Т.Красюк

Переглядів: 371 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz