Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Листопад » 19 » «Ти – лідер: твори, вивчай, перемагай!»
23:25
«Ти – лідер: твори, вивчай, перемагай!»

Збір лідерів органів учнівського самоврядування дітей та учнівської молоді «Ти – лідер: твори, вивчай, перемагай!»

19 листопада 2019 року на базі районного Будинку культури відбувся районний збір лідерів органів учнівського самоврядування Переяслав-Хмельницького району. На заході були присутні 38 лідерів з 15 закладів освіти району.
На початку засідання директор Будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Красюк привітала всіх присутніх та ознайомила лідерів із основними пріоритетами формування лідерів нової генерації.
Координатор учнівського самоврядування у Переяслав-Хмельницькому районі Тетяна Широкова провела тренінгове заняття, на якому використала вправи на знайомство та згуртування команди лідерів, а саме: «Коло знайомств», «Моя літера», «Крилата фраза», «Зоопарк», «Крокодил» та «Еволюція».
Особливо плідною була робота по написанню проєктів, над якими органи учнівського самоврядування Переяславщини працюватимуть протягом 2019-2020 навчального року. Депутати комісії культури, дозвілля та волонтерської діяльності запропонували організувати свято до Дня Святого Миколая для дітей з особливими потребами Переяслав-Хмелницького району. Протягом листопада діти-лідери складатимуть програму заходу та готуватимуть виставу «Врятувати мрію». На черговому засіданні Районної ради, яке відбудеться на початку грудня, буде проведена репетиція даного заходу.
Депутати комісії з питань екології, спорту та здорового способу життя запропонували протягом осінніх місяців провести просвітницькі заходи на тему «Спалення опалого листя», під час яких пояснювати учням про наслідки таких дій для екології та здоров’я людини. Навесні діти-лідери виявили ініціативу провести акцію «Зробимо Переяславщину чистою».
Комісія з питань освіти та захисту прав дитини запропонували запровадити щоденник активності учнів, в якому буде відмічатися участь дітей в різних конкурсах, змаганнях, ярмарках та інших виховних та позакласних заходах. Найкращі діти будуть нагороджуватися грамотами, подяками та при можливості, подарунками на загальношкільних урочистих заходах.
Комісія з питань реклами та зв’язків із громадськістю наголосила на популяризації роботи Асоціації в соціальних мережах, а також на налагоджуванні співпраці з лідерами інших районів, міст та ОТГ.
Та на цьому робота депутатів районної ради дітей Переяславщини не закінчилася. Головним завданням кожного учасника передати отримані знання у свій заклад освіти та розвивати лідерський рух. Адже саме від такої ініціативної та відповідальної молоді залежить наше майбутнє. Тож бажаємо успіхів кожному з вас!

Переглядів: 251 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz