Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 27 » У День святого Миколая діти виготовляли новорічні прикраси для бійців АТО
11:24
У День святого Миколая діти виготовляли новорічні прикраси для бійців АТО

відеоматеріал з 21.12 хв.

Сьогодні, 19 грудня, а саме у День Святого Миколая в Переяслав-Хмельницькому РБК для дітей сиріт, дітей інвалідів, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей та дітей, батьки яких брали або беруть безпосередню участь в проведенні АТО влаштували святково-розважальне дійство. Його організаторами виступили відділ культури, служба у справах дітей і сім’ї, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та БДЮТ відділу освіти РДА.

Юні таланти Переяславщини

У фойє було розгорнуто виставку творчих робіт учнів шкіл Переяслав-Хмельницького району.

Насамперед святкового дійства дітлахи із задоволенням взяли участь у майстер-класах з декоративного розпису, створення картини кавовою гущею, опанування техніки квілінг та виготовлення ялинкових іграшок та новорічно-різдвяних сувенірів. А допомагали їм у цьому керівники гуртків районного будинку дитячої та юнацької творчості, а також члени творчої спілки майстрів Переяславщини “Мистецтво життя”, яку очолює Алла Літкова.

З теплими та щирими словами до малечі звернулися перший заступник голови РДА Юрій Бобровнік та заступник голови РДА Любов Онопрієнко. Вони побажали нашим маленьким землякам зростати здоровими і слухняними та вірити в дива, які творить Святий Миколай.

Родзинкою ж заходу стало театралізоване дійство “Святий гість”. Юні  таланти Переяславщини не лише співали, декламували вірші  та танцювали, а й провели з маленькими глядачами конкурси та забави.

Завтра в РБК знову буде весело та гамірно. Тут зберуться інші дітки, які проживають у селах району і відносяться до вразливих категорій. Святкова програма для них буде подібна сьогоднішній.

Новорічні прикраси виготовлені під час майстер-класів дітки Переяславщини передадуть бійцям, які відстоюють наш мир і спокій на сході України.

Переглядів: 425 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz