Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 2 » «У вихрі танцю»
14:54
«У вихрі танцю»

Пов’язане зображення

30–31 жовтня 2017 року у приміщенні районного Будинку культури села Новосілки Києво-Святошинського району відбувся обласний фестиваль-конкурс дитячих хореографічних колективів «Терпсихора запрошує…».

Метою заходу є виявлення і підтримка юних талантів та обдаровань Київської області, сприяння розвитку дитячого та юнацького хореографічного мистецтва, підвищення його ролі у художньо-естетичному, духовному вихованні підростаючого покоління. Учасниками фестивалю-конкурсу стали близько 1800 вихованців кращих хореографічних колективів загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних навчальних закладів та територіальних громад Київської області.

У перший конкурсний день своє мистецтво продемонстрував 41 хореографічний колектив, серед яких і вихованці гуртків «Реверанс» (керівник Девко Владислава Володимирівна) та «Спортивного та бального танцю» (керівник Яночок Олександр Іванович)  Будинку дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької РДА, що працюють на базі Великокаратульської загальноосвітньої школи.

Юні прихильники хореографічного мистецтва Переяславщини презентували свою майстерність у 3-х вікових категоріях у наступних номінаціях: «Сучасний танець різних напрямів», «Бальний танець».

Підсумки фестивалю-конкурсу будуть оприлюднені на веб-сайтах департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації й Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» 06 листопада 2017 року.

Чекаємо результатів і щиро бажаємо конкурсантам від нашого закладу перемоги!

 

Переглядів: 408 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz