Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 15 » Відбулася серпнева педагогічна конференція
10:59
Відбулася серпнева педагогічна конференція
Відбулася серпнева педагогічна конференція

Відбулася серпнева педагогічна конференція

28 серпня в приміщенні ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ ім.Г.Сковороди” відбулася конференція педагогічних працівників Переяслав-Хмельницького району (Київська область), приурочена початку нового навчального року.

У роботі конференції взяли участь начальник служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Андріяш Сергій Петрович,виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Клименко, виконуючий обов’язки голови районної ради – Іван Бугаєнко, заступник голови райдержадміністрації Валентина Губар, депутат Київської обласної ради Віктор Шеремета.

Пленарна частина розпочалася розширеною доповіддю начальника відділу освіти Таміли Дубини, у якій підняті питання розвитку освіти у 2013/14 навчальному році та окреслені завдання на 2014/15 навчальний рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Україні, подальшого підвищення її доступності. Відмічено, що за рейтинговою оцінкою в системі освіти Київщини за минулий рік освіта району посіла 2–гу позицію серед 25 районів області.

Роздуми щодо розвитку освіти в регіоні висловили і почесні гості конференції: завідувач навчально-методичного кабінету фізичної культури та допризовної підготовки Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів – Качуровський Віктор Семенович.

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Насамкінець робочої зустрічі Подяками виконуючого обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та виконуючого обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної ради з грошовими нагородами було відзначено переможців рейтингу функціонування загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів району:

Загальноосвітні навчальні заклади І-ІІІ ступенів:

І місце – Жовтнева ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце – Дем’янецька ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце – В.Каратульська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Навчально-виховні об’єднання «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»:

І місце – Малокаратульське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»

ІІ місце – Гайшинське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»

ІІІ місце – Світанківське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»

 

та 15 педагогічних працівників закладів освіти за впровадження інноваційних технологій в навчання і виховання підростаючого покоління, за активну участь у роботі з обдарованими дітьми, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення в Переяслав-Хмельницькому районі Дня знань:

Переглядів: 428 | Додав: Osa77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz