Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Травень » 30 » Вітали обдарованих дітей Переяславщини
08:39
Вітали обдарованих дітей Переяславщини

більше світлин тутка :-) 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=699868943762771&id=219549438461393&__tn__=K-R

29 травня 2019 року на території водно-спортивної бази Переяслав-Хмельницького клубу юних моряків відбувся традиційний фестиваль обдарованих дітей «Яскрава палітра Переяславщини – 2019», яким підведено підсумки роботи дитячих та педагогічних колективів Переяслав-Хмельницького району за навчальний рік. Під час фестивалю відбулася урочиста церемонія нагородження переможців – учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами обласних та Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів, змагань, турнірів обласного та Всеукраїнського рівнів.
Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашому краї виростає талановита молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.
Привітати і підтримати обдаровану, творчу молодь та їх наставників завітали голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Юрій Клименко, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда, керівник апарату Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Валерій Перчук, заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Анна Скляренко, начальник відділу освіти Таміла Дубина та голова профспілки працівників освіти і науки Переяслав-Хмельницького району Надія Каменська.
За результатами виступів учнів на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 12 учнів вибороли перемоги в 10 олімпіадах і стали переможцями: І місце здобула 1 учениця Дем’янецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, ІІ місця здобули 4 учні, ІІІ місця – 7 учнів. Учні Дем’янецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шинкар Дмитро та Петренко Інна здобули перемоги (ІІ місце) і на ІV Всеукраїнській олімпіаді з графічної підготовки імені Віктора Сидоренка. Таким чином у цих талановитих дітей з Дем’янецької школи по 3 перемоги. 3 учні здобули перемоги на ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.
Цьогоріч порадували своїми перемогами учні, які брали участь у Всеукраїнських та обласних етапах інтелектуальних і творчих конкурсів. Переможцями стали 37 вихованців та танцювальний колектив «Реверанс».
33 педагогічних працівники протягом навчального року плекали юні обдарування і були відзначені Подяками голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та голови Переяслав-Хмельницької районної ради та грошовою винагородою.
Нагородження учнів-переможців обласних етапів олімпіад і конкурсів та педагогічних працівників було проведено за сприяння районної державної адміністрації та районної ради.
Окрасою свята стали яскраві танцювальні номери колективу «Денс Лайф», подаровані вихованцями Олександра Яночка та танцювального колективу «Реверанс» під керівництвом Влади Девко.
Сьогоднішні перемоги Переяславських школярів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Обдаровані діти – це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта держави. Їм відкривати всесвітні таємниці, сягати нових вершин, розбудовувати рідну країну. Їм бути господарями на цій землі. Їм належить майбутнє. Хай же буде воно щасливим!

Переглядів: 312 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz