Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 31 » Вітання з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!
20:32
Вітання з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!
      Традиційно, у переддень новорічних свят, ми згадуємо яким був минулий рік і плекаємо надії та сподівання, що наступний принесе нам щастя і радість, віру, що наші рідні та близькі будуть здоровими, робота – успішною, доля – прихильною, держава – заможною.
     Цей рік був насичений подіями та професійними звершеннями, напруженою працею та здобутками. Президент України та Уряд розуміють, що на шляху до європейської інтеграції, українське суспільство має постійно вчитися, здобувати та ефективно використовувати знання, упевнено конкурувати з розвинутими країнами світу, які сприйматимуть Україну як високоосвічену та науково розвинену європейську державу. На цьому шляху ми упевнено продовжуємо модернізацію української освіти, яка підтверджується конкретними здобутками. Невпинно впродовж 2013 року відбулися реформи в усіх освітніх галузях: прийнято низку стратегічних документів, розширено мережу дошкільних навчальних закладів, упроваджено нові стандарти початкової, загальної середньої та професійно-технічної освіти, школи забезпечено новими підручниками та автобусами, удосконалено систему прийому молоді до вищих навчальних закладів, створено сприятливі умови для популяризації української освіти закордоном.
     Тож бажаю освітянській та науковій спільноті, щоб 2014 рік став гарним продовженням усіх планів, починань та добрих справ. Переконаний, що незважаючи на калейдоскоп швидкоплинних подій у державі, в наших серцях завжди залишалися такі одвічні цінності, як співчуття, гідність, честь, дружба, віра та любов. Нехай Різдвяна зірка об’єднає нас, адже запорука успіху України – у суспільній злагоді, конструктивному діалозі та взаємоповазі один до одного. Бажаю зустріти Новий Рік та Різдво Христове у гарному настрої, зі світлими помислами, оптимізмом, добрими сподіваннями, вірою у власні сили. Нехай казкові новорічні свята принесуть в українські домівки радість, мир, добро, щире спілкування, родинний затишок, дзвінкий дитячий сміх, світле почуття щастя та любові. З Новим роком та Різдвом Христовим!
Переглядів: 456 | Додав: Osa77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz