Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 28 » Всеукраїнський конкурс «Енергія і середовище».
18:50
Всеукраїнський конкурс «Енергія і середовище».

14-16 лютого ц.р. в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету».

Учасниками конкурсу стали учні, вихованці середніх загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних закладів освіти, які мають досягнення у практичній діяльності в сфері змін клімату, впровадження енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, у підвищенні енергоефективності шкільних будівель.

 Фіналісти Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» захищали свої проекти та роботи перед поважним журі. Серед учасників конкурсу був єдиний преставник від Київської області Надід Юрій – учень 9 класу Великокаратульської ЗОШ     І-ІІІ ступенів  з роботою «Енергоресурсні можливості торфу як відновлювального джерела енергії на Переяславщині».

Всі учасники отримали грамоти та сертифікати, а переможців нагородили цінними подарунками від організаторів та спонсорів конкурсу.

 Федоренко Ю.А. – вчитель економіки

Переглядів: 374 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz