Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Жовтень » 2 » З нагоди Всесвітнього Дня туризму
18:16
З нагоди Всесвітнього Дня туризму

В суботу 29 вересня 2018 року  проведено за участю гуртківців БДЮТ культурно – просвітницький захід - відкриту першість Ташанського НВО зі спортивного туризму. Захід проводився в рамках предметного тижня туризму, з нагоди Всесвітнього Дня туризму, відзначення школою 30 – річного ювілею.

На заході  були присутні  батьки дітей учасників,  жителі  навколишніх сіл. Діти з великим захопленням прослухали виступ  завідувача науково – дослідного відділу наукового краєзнавства Національного історико – етнографічного заповідника  «Переяслав» кандидата історичних наук Нагайко Тараса Юрійовича, який розповів про роль князя Горчакова  в історії та створення унікального парку.

Юрій Борисович  Коржов – автор книги про село Ташань продемонстрував дітям декілька історичних знахідок (камінь з якого виготовляли наконечники, козацькі люльки та загублені золоті окуляри під час полювання мисливцями тих часів).

Учасники змагань долали смугу перешкод,  яка складалася з етапів: подолання умовного болота за допомогою жердин, проходження заболоченої місцевості  по купинах, проходження з допомогою паралельних мотузок, «маятник», горизонтальний маятник, долання етапу по пластунськи, та пересування ускладненим  кроком.

Команди змагалися в постановці намету на час, в’язанні туристичних вузлів та стрільбі з лука.

Закінчувалися змагання грою в парковий волейбол  між суддями та збірною командою класів школи.

 

Онопрієнко В.Г., керівник гуртка БДЮТ «Джура»

Переглядів: 309 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz