Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Серпень » 29 » Засідання педагогічної ради освітян Переяславщини
14:16
Засідання педагогічної ради освітян Переяславщини

У форматі OpenSpace відбулося засідання педагогічної ради освітян Переяславщини

28 серпня 2019 року в парку Гайшинського НВО «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» відбулося засідання педагогічної ради освітян Переяславщини «Формування Людини Майбутнього – основний ціннісний орієнтир сучасної освіти».

Організатором заходу виступили Переяслав-Хмельницька районна державна адміністрація під керівництвом виконуючого обов’язки голови адміністрації Андрія Коркача, Переяслав-Хмельницька районна рада на чолі з заступником голови Переяслав-Хмельницької районної ради Іваном Бугаєнком та відділ освіти Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації на чолі з Тамілою Дубиною. Також на заході були присутні голова ради профспілки працівників освіти і науки Переяслав-Хмельницького району Надія Каменська, керівники та педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, керівник та методисти районного методичного кабінету, керівник і педагогічні працівники інклюзивно-ресурсного центру, та члени колегії відділу освіти.

Перед початком зібрання учасники з великою зацікавленістю оглянули виставково-презентаційну локацію «Успішні освітні практики», меседж-трек «Учитель майбутнього».

Всі присутні мали можливість прийняти участь в Прес-брифінгу на тему «Реформуємо систему освіти: точка зору влади» та тренд-меседжі «Освіта Переяславщини: формули успішних практик».

По сучасному, творчо та креативно працювали інтерактивні тематичні локації у форматі OpenSpace. У відкритому просторі розглядали питання «Заклад дошкільної освіти, дружній до дитини», «Про інклюзії – без ілюзій», «Простір творчих можливостей позашкілля», «STEMвектори трансформації сучасної освіти».

Все заплановане вдалося!
Яскраво! Якісно! Демократично!
На однім подиху! На найвищому рівні!
Та з перспективою!

Переглядів: 242 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz