Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 21 » Збір лідерів учнівського самоврядування
12:33
Збір лідерів учнівського самоврядування

18 листопада у районному будинку культури відбувся збір лідерів учнівського самоврядування Переяслав-Хмельницького району.Прибуло приблизно до 100 представників-лідерів із дев’ятнадцяти сіл з різних куточків нашого району. Нажаль, п’ять шкіл були відсутні. Ця подія мала на меті і організаційні, і навчальні, і звичайно ж розважальні моменти.

Спочатку знайомство – «Візитівка» на тему «Лідер у кожному з нас». Лідери з кожного навчального закладу розповідали про свою структуру учнівського самоврядування, завдання та плани на майбутнє. Ігрові завдання, які спрямовані на те, щоб представники різних шкіл району, об’єднавшись в комісії, познайомились та стали дійсно командою. Було обрано дев’ять комісій, які один за одним розкривали власне бачення поняття лідер, придумували собі емблему та девіз. Найцікавіше було те, що членами однієї  комісії були школярі з різних сіл, але вони зуміли стати одним цілим та подружитися.

Атмосфера в залі була дуже тепла та дружня. Не забули організатори і про «День гідності». Діти дивилися уривки з кінофільмів про події сьогодення в Україні та активно обговорювали побачене, висловлювали власні думки щодо ситуації у нашій країні.

Завершенням нашого збору була патріотична акція з елементами флешмобу «Рушник єдності». Учасники отримали завдання на наступний збір і роз’їхалися з гарним настроєм. Зібрання пройшло на високому рівні, відчувалося, що рівень відповідальності наших лідерів надзвичайно високий.

Виконала Яковенко Я.В., керівник гуртка.

Переглядів: 417 | Додав: Оса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz