Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 21

Для українців пісня ніколи не втратить  своєї  актуальності. Коли нам весело – ми співаємо; коли сумно і тяжко на душі, пісня – то найкращі ліки. Про те, що наші діти люблять співати, свідчить, зокрема, популярність різноманітних пісенних конкурсів. Одним із них є районний  конкурс сучасної естрадної української пісні «Калиновий дзвін», організатором якого є Будинок дитячої та юнацької творчості. Історія цього конкурсу в нашому районі  налічує близько 13 років, сотні конкурсантів та чудових пісень. І як би технічний прогрес не змінював сучасну людину, не відображав сьогоденного, прогресивного мислення людей, але головним змістом пісень залишаються почуття, пе ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: Osa77 | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

І знову в Районному будинку культури міста Переяслав-Хмельницький збір лідерів (збір найкращих, найерудованіших, найактивніших учнів нашого району). 11 листопада 2015 року завітала до нас більша частина представників та координаторів шкіл. Прикро, що деякі школи, були відсутні уже вдруге.

Минулого разу було обрано дев’ять комісій. На цей збір ми поставили за мету  більш відповідальну місію – вибори президента районної ради «Лідер».

Домашнім завданням для претендентів у президенти підготувати віршований виступ агітаційного характеру на тему «Сьогодення моїми очима». Своєю підготовкою відзначилась Дем’янецька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Промова претендента вразила всіх учасників, а тому одноголосно презид ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Osa77 | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz