Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Збір лідерів :-)
22:17
Збір лідерів :-)

І знову в Районному будинку культури міста Переяслав-Хмельницький збір лідерів (збір найкращих, найерудованіших, найактивніших учнів нашого району). 11 листопада 2015 року завітала до нас більша частина представників та координаторів шкіл. Прикро, що деякі школи, були відсутні уже вдруге.

Минулого разу було обрано дев’ять комісій. На цей збір ми поставили за мету  більш відповідальну місію – вибори президента районної ради «Лідер».

Домашнім завданням для претендентів у президенти підготувати віршований виступ агітаційного характеру на тему «Сьогодення моїми очима». Своєю підготовкою відзначилась Дем’янецька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Промова претендента вразила всіх учасників, а тому одноголосно президентом районної ради «Лідер» став учень цієї ж школи – Зима Владислав. Він чітко і лаконічно висловив свої побажання та розповів, щоб хотів змінити на краще.

Коли учні роздумували кого б обрати президентом, їм було запропоновано пограти в чудову гру «Одне ціле». Правила гри дуже прості всі об’єднуються в групи із 5-6 учасників, знаходять у своєму колі спільну букву, потім створюють її з власних фігур тобто із самих себе, та співають пісню про неї.

Завершуючи збір лідерів, наш президент Владислав, зачитав 10 законів лідерів та пообіцяв бути найкращим. Збір пройшов цікаво та весело.

Виконала Яковенко Я.В., керівник гуртка.

Переглядів: 543 | Додав: Osa77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz