Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 08

Напередодні Дня учителя вшанування працівників закладів освіти Переяславщини відбулося в залі районного будинку культури. Його фойє прикрасили шкільними стінгазетами з вітаннями наставникам від нинішніх школярів. Щирі побажання від випускників різних років прозвучали у відеосюжеті з екрана на сцені.

У четвер, 29 вересня, Україна вшановувала пам’ять жертв трагедії у Бабиному Яру, тож освітяни району в цей день свої урочистості з нагоди професійного свята розпочали хвилиною мовчання.

Найчисельнішу професійну команду району, яку складають саме педагоги, зі святом привітали голова РДА Андрій Пряхін, голова районної ради Петро Качкалда, начальник відділу освіти Таміла Дубина, Великокаратульський сільський голова Олександр Середній, голова районної організації профспілки працівників освіти Надія Каменська. Багато вчителів традиційно до свята отримали нагороди: грамоти обласного департаменту освіти, обласної організації профспілки, подяки та премії голів райдержадміністрації та районної ради. Окремо відзначили колектив Жовтневої школи за впровадження її в роботу як опорного навчального закладу. ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: Osa77 | Дата: 08.10.2016 | Коментарі (0)

Одне з актуальних завдань сучасної школи - пошук оптимальних шляхів зацікавлення учнів навчанням, підвищення їх розумової активності, спонукання до творчості, виховання школяра як життєво й соціально компетентної особистості, здатної здійснювати самостійний вибір і приймати відповідальні рішення в різноманітних життєвих ситуаціях, вироблення вмінь практичного і творчого застосування здобутих знань.З метою залучення учнівської молоді до науково-дослідницької роботи, протягом березня – червня 2016 року Київським обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді» було проведено I відбірковий (заочний) етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів. 

Конкурс дослідницьких робіт проводився з урахуванням навч ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: Osa77 | Дата: 08.10.2016 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz