Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 21

13 жовтня в стінах Лецьківського НВО відбулися заходи до Дня Захисника України та Українського козацтва.  Учні школи пригадали про історичне значення та заслуги козацтва в утвердженні української державності та говорили про героїв України, які захищають нашу Батьківщину нині.  Протягом тижня проходила акція малювання малюнків, виготовлення подарунків, аплікацій, написання листів воїнам АТО. На учнівській лінійці звучали пісні, вірші та слова подяки нашим героям за наше життя. Також учнівським самоврядуванням був проведений флешмоб «Мир понад усе».   Козаки - наше цінне минуле, АТО - наша сучасність. Отож, пам’ятаймо минуле, живімо сьогоденням, і вірмо в мирне майбутнє!

Переглядів: 676 | Додав: Оса | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)

Одне з актуальних завдань сучасної школи - пошук оптимальних шляхів зацікавлення учнів навчанням, підвищення їх розумової активності, спонукання до творчості, виховання школяра як життєво й соціально компетентної особистості, здатної здійснювати самостійний вибір і приймати відповідальні рішення в різноманітних життєвих ситуаціях, вироблення вмінь практичного і творчого застосування здобутих знань. З метою залучення учнівської молоді до науково-дослідницької роботи, протягом березня – червня 2016 року Київським обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді» було проведено I відбірковий (заочний) етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів.  

Конкурс дослідницьких робіт проводився з урахуванням навчальних досягнень учнів з відповідних базових дисциплін у чотирьох номінаціях: «Альтернативна енергетика», «Енергозбереження в побуті та навчальному закладі. Екобудинок», «Енергія та довкілля», «Популяризація енергозберігаючого способу життя». У конкурсі взяли участь учні 6-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів та учні, вихованці, слухачі (відповідно віку) позашкільних навчальних закладів, які активно займаються науково-дослідницькою діяльністю.  

27-29 вересня 2016 року в оздоровчому таборі «Лідер», в селищі Пуща-Водиця м. Києва пройшов фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів «Все навколо енергія» під егідою Національного центру Мала Академія наук України. Учасниками конкурсу були всі 24 області України та команда Київської області. Команда Київської області складалась з 5 учнів, серед яких були два учні з Великої Каратулі: Петренко Михайло і Надід Юрій з 8 класу та учениця 7 класу Табачна Катерина з Малої Каратулі. Учні захищали свої дослідницькі проекти перед компетентним журі. ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Оса | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz