Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 06

Щороку 3 грудня  в світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Напередодні цього дня соціальні служби Переяслав-Хмельницького району організували святковий захід в РБК. Тут для сільських дітей та молоді із обмеженими фізичними можливостями було організовано виставку творчих доробків вихованців гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, а керівники гуртків районного БДЮТ (директор Тетяна Красюк) організували майстер-класи по розвитку творчих здібностей та логічного мислення: з квілінгу (Порало Л.В.), виготовлення картин з кавової гущі (Солодуха Я.Т.), ляльки-мотанки (Погребна Л.С.), виготовленням квітів, картин, рамок для фото та прикрас із підсобного матеріалу (Авраменко Т.В.). Діти з великим задоволенням та цікавістю взяли участь у майстер-класах та на згадку про свято виготовили собі сувеніри. З неабиякою охотою дівчатка та хлопчики взяли участь ще й в танцювальному майстер-класі (Мисюра О.П.).

Так, поки дітвора танцювала та захоплено займалася виготовленням квітів, картин, рамок для фото та прикрас із підсобного матеріалу, Ірина Бідюк, завідувачка психолого-медико-педагогічної консультації районного відділу освіти, із їхніми батьками провела бесіду з інклюзивної освіти.

На захід завітали заступники голови РДА Юрій Бобровнік та Любов Онопрієнко. Нашим маленьким землякам вони побажали усіляких гараздів та запевнили, що влада і надалі робитиме все задля того, аби їхнє життя було якомога кращим та радісним.

Не обділив увагою дітей з особливими потребами й депутат Верховної ради по нашому 98-му виборчому округу Сергій Міщенко. Його помічник Тетяна Дейнега вручила винуватцям заходу пакунки із солодощами та передала теплі вітання. Насамкінець дійства усіх присутніх дітлахів запросили до святкового столу із солодощами. ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Оса | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz