Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 6 » Міжнародний день людей з інвалідністю.
00:00
Міжнародний день людей з інвалідністю.

Щороку 3 грудня  в світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Напередодні цього дня соціальні служби Переяслав-Хмельницького району організували святковий захід в РБК. Тут для сільських дітей та молоді із обмеженими фізичними можливостями було організовано виставку творчих доробків вихованців гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, а керівники гуртків районного БДЮТ (директор Тетяна Красюк) організували майстер-класи по розвитку творчих здібностей та логічного мислення: з квілінгу (Порало Л.В.), виготовлення картин з кавової гущі (Солодуха Я.Т.), ляльки-мотанки (Погребна Л.С.), виготовленням квітів, картин, рамок для фото та прикрас із підсобного матеріалу (Авраменко Т.В.). Діти з великим задоволенням та цікавістю взяли участь у майстер-класах та на згадку про свято виготовили собі сувеніри. З неабиякою охотою дівчатка та хлопчики взяли участь ще й в танцювальному майстер-класі (Мисюра О.П.).

Так, поки дітвора танцювала та захоплено займалася виготовленням квітів, картин, рамок для фото та прикрас із підсобного матеріалу, Ірина Бідюк, завідувачка психолого-медико-педагогічної консультації районного відділу освіти, із їхніми батьками провела бесіду з інклюзивної освіти.

На захід завітали заступники голови РДА Юрій Бобровнік та Любов Онопрієнко. Нашим маленьким землякам вони побажали усіляких гараздів та запевнили, що влада і надалі робитиме все задля того, аби їхнє життя було якомога кращим та радісним.

Не обділив увагою дітей з особливими потребами й депутат Верховної ради по нашому 98-му виборчому округу Сергій Міщенко. Його помічник Тетяна Дейнега вручила винуватцям заходу пакунки із солодощами та передала теплі вітання. Насамкінець дійства усіх присутніх дітлахів запросили до святкового столу із солодощами.

Переглядів: 382 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz