Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 16

Не сидиться на місці вихованцям Будинку дитячої та юнацької творчості. Вони постійно в пошуку, в русі, постійно розвиваються, прагнуть дізнатися щось нове, цікаве… Так, з метою всебічного розвитку особистості, прищеплення шанобливого ставлення до природи, її багатств,  виховання згуртованості, відповідальності, підвищення комунікативних навичок та організації змістовного дозвілля дітей, 7 квітня 2017 рок ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: Оса | Дата: 16.04.2017 | Коментарі (0)

Шановні жителі Переяславщини! Щиросердно вітаємо вас зі світлим Христовим Воскресінням!

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно.

Хай диво Христового Воскресіння надихає вас на добрі та праведні справи, наповнить радістю ваші серця, а переможний дух надії додає вам сил, енергії для добрих і корисних справ, спрямованих на процвітання рідного краю.

Щиро бажаємо добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословення. Нехай дарує Господь вам здоров’я, успіхи та благодат ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: Оса | Дата: 16.04.2017 | Коментарі (0)

З метою реалізації заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, упорядкування територій населених пунктів, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, примноження зелених насаджень у містах та інших населених пунктах, поліпшення естетичного, санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, в рамках проведення в  Київській області двомісячника благоустрою населених пунктів та згідно з дорученням голови Київської облдержадміністрації від 04.04.2017 №23-1 в усіх населених пунктах Київщини  13 квітня пройде масштабна акція «Чистий четвер».

В акції візьмуть участь голова, заступники голови, структурні підрозділи Київської облдержадміністрації, депутати міжфракційного об’єднання ... Читати далі »

Переглядів: 280 | Додав: Оса | Дата: 16.04.2017 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz