Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 16 » Подорож у світ води
22:17
Подорож у світ води

Не сидиться на місці вихованцям Будинку дитячої та юнацької творчості. Вони постійно в пошуку, в русі, постійно розвиваються, прагнуть дізнатися щось нове, цікаве… Так, з метою всебічного розвитку особистості, прищеплення шанобливого ставлення до природи, її багатств,  виховання згуртованості, відповідальності, підвищення комунікативних навичок та організації змістовного дозвілля дітей, 7 квітня 2017 року, під час весняних канікул, вихованці гуртка «Вокальний» (керівник Погребна Людмила Семенівна) відвідали Музей води  (офіційно Водно-інформаційний центр) у місті Києві. Експозиція центру розповідає про роль води у природі та житті людей, про історію Київського водогону, технології очищення та транспортування води до споживача, водовідведення та очищення стічних вод. Огляд експозиції дає змогу в нетрадиційній формі ознайомитись з водою, процесом водопідготовки, методами раціонального водокористування в побуті, здійснити подорож каналізаційним колектором до очисних споруд Бортницької станції аерації. Розповідається також про історію створення централізованого водопроводу в місті, відкритого 1 березня 1872 року та історії водопроводу міста загалом, що діяв на Подолі щонайменше від 1633 року. Представлені автентичні експонати 18-21 століть (дерев'яні, керамічні, чавунні та пластикові водопровідні труби).

Під час подорожі в світ води вихованці спостерігали за таненням льодовиків, зародженням дощу та виверженням гейзерів. Могли змінити русло річки на макеті, побавитись з великими мильними бульбашками, перевірити силу на водяному насосі, познайомитись із живими рибами — японськими коропами кої.

           Також того дня діти мали змогу відпочити у  розважальному центрі "Dream Town». Від екскурсії вони отримали не тільки задоволення, а й корисні знання та безліч позитивних емоцій і, головне, знайшли джерело натхнення для подальшої праці.

Переглядів: 311 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz