Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 30

Фото Переяслав-Хмельницька районна державна адміністрація.

 

25 червня 2017 року в центрі села Мала Каратуль відбувся районний урочистий захід з нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України. В переддень Українського загальнодержавного свята – 21-ї річниці головного Закону України жителів Переяслав-Хмельницького району з гостинністю зустрів сільський голова Малокаратульської сільської ради Валерій Ходько.

Під синьо-жовтим прапором, під охороною тризубого Герба, Україна відзначає на державному рівні ще одне свято, свято краси, енергії, запалу – свято Дня молоді.

З вітальними словами до громади району звернулися голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін та голова Малокаратульської сільської ради Валерій Ходько. Андрій Пряхін привітав всіх присутніх з подвійним святом, та зазначив, що День Конституції – одне із самих „молодих” свят сучасної України, в який ми віддаємо данину поваги символам держави, що пройшли довгий героїчний шлях. Щиро побажав жителям району нових відкриттів, реалізації найсміливіших планів, пізнання і самоствердження, а молоді - успіхів, ясних цілей і завзятості в отриманні знань, активної життєвої позиції та самореалізації. ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: Оса | Дата: 30.06.2017 | Коментарі (0)

21-23 червня 2017 року 18 дітей-лідерів Переяслав-Хмельницького району  навчалися та відпочивали на водно-спортивній базі Переяслав-Хмельницького Клубу юних моряків. Саме тут цього року відбулася літня Школа лідерів.

Лідер живе у кожному з нас, але його потрібно розвивати. Для цього і було організовано проведення даного заходу.

Програмою було передбачено: змагання з пляжного волейболу, плавання, змагання з пляжного футболу, вечірня ватра «Коло знайомств», туристські змагання, вечірня ватра «Я лідер», «Танцюють всі» - флеш-моб, змагання з гольфу, змагання з бадмінтону, лідерський квест, англомовна година.

Хоча діти і спілкуються протягом року під час районних зборів лідерів, в інтернет-мережах і по телефону, однак саме літня Школа для лідерів Переяславщини стала дійсно тим каталізатором, який стимулює працювати над собою, проявляти ініціативу, брати участь у різних цікавих акціях, творчих проектах.

За задумом Будинку дитячої та юнацької творчості, який є організатором районних заходів з дітьми-лідерами, під час літньої Школи реалізується декілька важливих завдань. Це, безперечно, навчання на тренінгових, лекційних заняттях, практикумах. Надзвичайний потенціал мають різноманітні форми роботи в групах і спільна розробка та проведення розважальних програм, інтелект-шоу, театралізованих презентацій, зустрічі з цікавими людьми, фахівцями в різних галузях тощо.

Цього року лейтмотивом заходів літньої Школи стали 85-річчя утворення Київської області, 21-а річниця Конституції України, виховання патріотизму в молоді, ідея національної гідності. ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: Оса | Дата: 30.06.2017 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz