Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 30 » Літня Школа лідерів - 2017
09:35
Літня Школа лідерів - 2017

21-23 червня 2017 року 18 дітей-лідерів Переяслав-Хмельницького району  навчалися та відпочивали на водно-спортивній базі Переяслав-Хмельницького Клубу юних моряків. Саме тут цього року відбулася літня Школа лідерів.

Лідер живе у кожному з нас, але його потрібно розвивати. Для цього і було організовано проведення даного заходу.

Програмою було передбачено: змагання з пляжного волейболу, плавання, змагання з пляжного футболу, вечірня ватра «Коло знайомств», туристські змагання, вечірня ватра «Я лідер», «Танцюють всі» - флеш-моб, змагання з гольфу, змагання з бадмінтону, лідерський квест, англомовна година.

Хоча діти і спілкуються протягом року під час районних зборів лідерів, в інтернет-мережах і по телефону, однак саме літня Школа для лідерів Переяславщини стала дійсно тим каталізатором, який стимулює працювати над собою, проявляти ініціативу, брати участь у різних цікавих акціях, творчих проектах.

За задумом Будинку дитячої та юнацької творчості, який є організатором районних заходів з дітьми-лідерами, під час літньої Школи реалізується декілька важливих завдань. Це, безперечно, навчання на тренінгових, лекційних заняттях, практикумах. Надзвичайний потенціал мають різноманітні форми роботи в групах і спільна розробка та проведення розважальних програм, інтелект-шоу, театралізованих презентацій, зустрічі з цікавими людьми, фахівцями в різних галузях тощо.

Цього року лейтмотивом заходів літньої Школи стали 85-річчя утворення Київської області, 21-а річниця Конституції України, виховання патріотизму в молоді, ідея національної гідності.

Уже в перший день Школи діти-лідери стали безпосередніми організаторами й учасниками шоу-програми «Квітни, Україно!». Креатив та інтерактив розробників і ведучих свята, кипуча енергія дітей, гумор і життєрадісність – усе це здружило тих, хто приїхав на районний збір лідерів.

Узагалі три дні літньої Школи лідерів промайнули для дітей досить швидко, адже захід був дуже насиченим. Юні лідери показали, що вміють не тільки творити й розважатися.

Свої ділові якості діти продемонстрували й під час тренінгових занять, а також у ході засідання районної ради дітей Переяславщини, на якому було розглянуто статут районної ради дітей Переяславщини. Захопленість загальною справою, вміння працювати в команді учасники літньої Школи лідерів продемонстрували під час флешмобів та інтелектуального шоу «Україна – європейська держава».

Кожного вечора, збираючись разом, діти ділилися своїми емоціями, враженнями і сподіваннями під час традиційної «свічі».

Дякуємо всім, хто був не байдужим та надав допомогу в організації харчування дітей-лідерів!

До нових зустрічей!!!

Переглядів: 360 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz