Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Березень » 16

  

  Виховання – складний і багатогранний процес. На виховання особистості впливають родина, оточення, школа. Одначе, провідну роль в цьому відіграє саме шкільний колектив, педагоги. Мудрий педагог вміє організувати виховну роботу  в учнівському колективі так, щоб спрямувати розвиток дитини у правильне русло, допомогти їй повірити у свої можливості, у свою винятковість та неповторність, щоб сформувалася цілеспрямована, високоорганізована, висококультурна особистість, спроможна реалізувати свій інтелектуальний потенціал, свої творчі здібності в умовах розвитку сучасного суспільства.

  Саме з такою метою 14 березня 2018 року в районному будинку культури відбулася методична зустріч заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району з теми «Управління діяльністю учасників виховного процесу в сучасних умовах»..

 Методист районного методичного кабінету Петрик Олена Олексіївна ознайомила присутніх з організаційно-педагогічними умовами підвищення рівня виховного процесу, наголосила на посиленні профілактичної роботи щодо попередження і запобігання правопорушень та злочинності серед дітей та учнівської молоді.

  Директор Будинку дитячої та юнацької творчості Красюк Тетяна Василівна звернула увагу присутніх на реалізацію проекту національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді на 2017-2020 роки «Україна – моя країна, Переяславщина  – мала Батьківщина».

  У ході методичного заходу розглядалися питання проведення І (районного) туру Всеукраїнських змагань загонів юних інспекторів руху, екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом», організація роботи районної літньої Школи лідерів. Провідний інспектор Переяслав-Хмельницького районного сектору ДСНС Порохня Денис Андрійович презентував умови проведення Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

  

  

  Заступник директора Будинку дитячої та юнацької творчості Науменко Людмила Петрівна здійснила моніторинг підготовки та проведення масових заходів, конкурсів, фестивалів тощо

  Родзинкою методичної зустрічі став перегляд фрагменту вистави «Фараони» за участю педагогічних працівників Випозького НВО "ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ".

  На закінчення заходу проведено панораму думок та прийнято рекомендації. ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: Оса | Дата: 16.03.2018 | Коментарі (0)

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань 14 березня в районному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди Дня українського добровольця за участі керівництва району, представників міськрайонного військового комісаріату, добровольців,  громадськості та працівників Будинку дитячої та юнацької творчості.

З вітальними словами до присутніх звернулися виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Юрій Бобровнік та представник військового комісара міськрайонного військового комісаріату майор Євгеній Філоненко. Щиро подякували добровольцям Переяславщини за захист рідної землі та побажали якнайшвидшого встановлення миру в Україні, міцного здоров’я, благополуччя, сили духу, оптимізму та віри в перемогу.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували світлу пам'ять Героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє, честь та славу України.

Патріотичного настрою всім присутнім додали музичні номери у виконанні Миколи Гриценка, Олега Фрасинюка та поезія про рідну Батьківшину у виконанні Євгенії Кот.

Цього ж дня в Циблівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася година патріотичного виховання серед учнів старших класів.

Звертаючись до всіх присутніх школярів  в.о. голови РДА Юрій Бобровнік відзначив важливість подвигу тих, хто в нинішній час добровільно пішов першими боронити кордони України.

Також з промовами виступили доброволець Олег Руденко, який з самого початку війни, 3 роки, боронив кордони в зоні АТО, про волонтерську діяльність на Переяславщині розповіла волонтер Інна Марченко та представник військового комісара міськрайонного військового комісаріату майор Євгеній Філоненко провів майстер-клас зі збирання та розбирання автоматичної зброї.

Всім присутнім добровольцям школярі подарували власноруч вироблені подарунки.

Загалом захід пройшов на душевній ноті, адже український доброволець – взірець патріотизму! ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: Оса | Дата: 16.03.2018 | Коментарі (0)

З 02 січня по 26 лютого на базі Будинку дитячої та юнацької творчості було проведено районний етап обласного конкурсу плакатів «Безпека дорожнього руху – це життя!».

На розгляд журі було подано 23 роботи з 12 навчальних закладів району та 1 ОТГ. У своїх творчих роботах вихованці та учні позашкільних, загальноосвітніх навчальних закладів попереджували про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та дитячого травматизму.

За результатами конкурсу переможцями визнано:

І місце:

Родін Ярослав Сергійович, учень 4 класу Малокаратульського НВО «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ», робота «Будь уважним на дорозі»;

Глоба Яна Анатоліївна, учениця 9 класу Полого-Вергунівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ», робота «Вирушаючи у путь, завжди обережним будь!»;

Асташова Анастасія Олександрівна, учениця 11 класу Лецьківського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ», робота «Будь уважним на дорозі»

ІІ місце:

Корнієнко Вікторія Миколаївна, учениця 6 класу Вочківського НВО «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ», робота «Безпека на дорозі»

ІІІ місце:

Бондаренко Дмитро Русланович, учень 6 класу Циблівської ЗОШ І-ІІІ ст., робота «Ми - пішоходи»

Роботи учнів, які здобули перемогу, направлено для участі в заключному етапі конкурсу.

Бажаємо успіху!!!! ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: Оса | Дата: 16.03.2018 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz