Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Березень » 16 » НА ПЕРЕЯСЛАВЩИНІ ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ
19:43
НА ПЕРЕЯСЛАВЩИНІ ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань 14 березня в районному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди Дня українського добровольця за участі керівництва району, представників міськрайонного військового комісаріату, добровольців,  громадськості та працівників Будинку дитячої та юнацької творчості.

З вітальними словами до присутніх звернулися виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Юрій Бобровнік та представник військового комісара міськрайонного військового комісаріату майор Євгеній Філоненко. Щиро подякували добровольцям Переяславщини за захист рідної землі та побажали якнайшвидшого встановлення миру в Україні, міцного здоров’я, благополуччя, сили духу, оптимізму та віри в перемогу.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували світлу пам'ять Героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє, честь та славу України.

Патріотичного настрою всім присутнім додали музичні номери у виконанні Миколи Гриценка, Олега Фрасинюка та поезія про рідну Батьківшину у виконанні Євгенії Кот.

Цього ж дня в Циблівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася година патріотичного виховання серед учнів старших класів.

Звертаючись до всіх присутніх школярів  в.о. голови РДА Юрій Бобровнік відзначив важливість подвигу тих, хто в нинішній час добровільно пішов першими боронити кордони України.

Також з промовами виступили доброволець Олег Руденко, який з самого початку війни, 3 роки, боронив кордони в зоні АТО, про волонтерську діяльність на Переяславщині розповіла волонтер Інна Марченко та представник військового комісара міськрайонного військового комісаріату майор Євгеній Філоненко провів майстер-клас зі збирання та розбирання автоматичної зброї.

Всім присутнім добровольцям школярі подарували власноруч вироблені подарунки.

Загалом захід пройшов на душевній ноті, адже український доброволець – взірець патріотизму!

 

Переглядів: 350 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz